Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják a jócskán 20...

Miért mondják a jócskán 20 feletti szűz pasiknak a nők, hogy úgy tűrjék az elutasítást, mint a szívtelen ólomkatonák, holott ha a legtöbb lány kap egy héten 5-6 kosarat, akkor teljesen összetörik? Tapasztalom.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

kezdjük ott, hogy egy nő egy hónapban nem kap 5-6 kosarat, de gyanítom, hogy egy fél év alatt sem. azon okból kifolyólag, hogy kettő után már olyannyira padlóra kerülnek, hogy két hétig ki sem mennek az utcára!

álszentség és kettősmérce level 888!

2014. ápr. 10. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy pasi meg ne törődjön napi heti ennyi elutasítással, hanem álljon fel folyton?
2014. ápr. 10. 22:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy volt itt is nem egy ilyen kérdés, hogy a lány írta, huszonéves volt, hogy kapott egy neki tetsző díszpasitól egy kosarat és annyira maga alatt volt, hogy másvilágra akart jutni, de egy pasi soha nem lehet maga alatt? Mert nem férfias...
2014. ápr. 10. 22:39
 4/7 Noydra ***** válasza:
77%
Erre mit lehet mondani, ez van. Kerülhetsz padlóra, csak ne látszódjon, mert akkor síró kisfiú leszel a szemükben...
2014. ápr. 10. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Hmm, én is nő vagyok és nemrég kaptam kosarat. Mit ne mondjak, nem esett jól. Nagyon ritkán nyitok a pasik felé és ő kezdeményezett.

Most egy ideig szerintem megint nem lesz randi, se semmi.

Nem vagyok magambazuhanva, szimplán csak nem érdekel az egész.

Ja és nem szoktam 20 feletti szűz pasiknak mondogatni, hogy tűrjék az elutasítást.

2014. ápr. 10. 23:32
 6/7 PearlDiver ***** válasza:
0%
Az én szememben már most gyanúsan síró kisfiúnak tűnsz... ne haragudj, de rinyálás helyett inkább állj a sarkadra, és próbáld ki, milyen férfinak lenni. Attól, hogy szűz vagy, ez még ugyanúgy menni fog - skalpok nem tesznek férfivé senkit, maximum macsóvá. Sokkal inkább férfivé tesz, ha nem rendít meg az elutasítások sorozata.
2014. ápr. 10. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
kettős mérce. Kérdés túl van tárgyalva.
2014. ápr. 11. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!