Pubikaaa kérdése:
Szeret vagy csak le akar velem fekudni?
Figyelt kérdés
Van egy srac akit 5 eve ismerek. De az utobbi ket evben csak facebookon beszeltunk. Elmondta h mennyire szep lettem.. es h kuldjek kepet mert h o mar 5 eve szerelmes belem.. kuldtem kepet es mondta h tudna velem mit csinalni biztos h nem felejtenem el azt az ejszakat. Kijelentette h nala lennek egesz ejjel csak szexelnenk.. Mindig nondja h menjek at hozza legyek az ove mert szeret... De en egy kicsit felek h csak le akar velem fekudni en meg meg fiatal vagyok es szuz...2014. ápr. 12. 13:44
21/30 A kérdező kommentje:
Ezeket a kerdeseket azert kommentbe teszem fel mert nem lehet ennyi kerdest feltenni.. am meg nem azt kerdeztem h EN lefekudjek e vele hanem o le akar e velem. Eszembe sincs... Am meg rohadtul nem ezt jelenti a k*** szo jelentese amit en csinalok.csak egy kerdest tettem fel.. de ugylatszik felreertetted... am meg hallod kerdezzd mar vegig az embereket.!! Ki az aki 13 evesen babazik???
2014. ápr. 12. 16:47
22/30 anonim válasza:
Amikor én voltam 13 éves az lett volna a normális válasz, hogy az összes 13 éves babázik.
Korcsosul a világ, egyre több a hülye, mindenki romlik, van aki már szinte romlottnak születik pl az aki 16-17 éves és egy 13 évessel akar lefeküdni.
Válaszoltam az eredeti kérdésedre is szivem. Mint mondtam csak dugni akar veled. Nem szeret igazából. Körülbelül harmadszorra írom le.
23/30 anonim válasza:
Ja amúgy látom a stílusod is páratlan.
Igen sajnos ma már a 13 évesek is bunkók. Ez van. Ideje beletörődnöm.
24/30 A kérdező kommentje:
Tudom h bunko stilusom van....:"DDDDD
2014. ápr. 12. 17:05
25/30 anonim válasza:
És szerény, sőt mitöbb büszke rá.Nagyképű qrva leszel xD
26/30 A kérdező kommentje:
Azert leszek nagykepu k*** mert tudom magamrol h bunko vagyok? Ezen nem tudok valtoztatni...
2014. ápr. 12. 17:49
27/30 anonim válasza:
Viszont azon tudsz, hogy maradsz bunkó, vagy értelmes ember módjára tisztelettel beszélsz másokkal. Ezen tudsz változtatni. Ha nem akarsz az már egyéni szoc problem.
28/30 anonim válasza:
"nem azt kerdeztem h EN lefekudjek e vele hanem o le akar e velem."
Ennyire naiv még 1 évesen se lehetsz. Szeirnted mi a búbánatos nyuszibogyót akar tőled egy fiú? Megbeszélni a jegybanki alapkamat várható alakulását?
29/30 anonim válasza:
Miquel, hát ez nagyon jó volt! :DDD
30/30 anonim válasza:
3-4 év :DBiztos csak hülyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!