Pubikaaa kérdése:
Szeret vagy csak le akar velem fekudni?
Figyelt kérdés
Van egy srac akit 5 eve ismerek. De az utobbi ket evben csak facebookon beszeltunk. Elmondta h mennyire szep lettem.. es h kuldjek kepet mert h o mar 5 eve szerelmes belem.. kuldtem kepet es mondta h tudna velem mit csinalni biztos h nem felejtenem el azt az ejszakat. Kijelentette h nala lennek egesz ejjel csak szexelnenk.. Mindig nondja h menjek at hozza legyek az ove mert szeret... De en egy kicsit felek h csak le akar velem fekudni en meg meg fiatal vagyok es szuz...2014. ápr. 12. 13:44
1/30 anonim válasza:
Nem tudjuk mit akar, nem vagyunk gondolatolvasók.
3/30 anonim válasza:
Igen, valószínű, h csak szexre kellesz neki!
4/30 anonim válasza:
Neeem, dehogyis azért mondja neked, hogy egész éjjel csinálnátok, mert nem akarja. Úristen IQ szint -2.
Nagyon ráérhetsz, hogy ilyen ostoba kérdéseket teszel fel.
Ne foglalkozz vele, egyértelmű, hogy csak szexre kellesz neki...
5/30 anonim válasza:
Itt szerelem, ha van az is csak minimális ami azt jelenti, hogy ne add magad oda hacsak te sem szexet akarsz. Ha komoly kapcsolatra vágysz akkor ne enged.
6/30 A kérdező kommentje:
Azert irtam h szeret e mert olyanokat ir h imad meg h en vagyok a mindene.. De am milyen kepre gondolsz?
2014. ápr. 12. 14:00
7/30 anonim válasza:
Drága kicsi szívem, ő a herceg fehér lovon! Valószínűleg azért hív, hogy menj fel hozzá, mert meg akarja kérni a kezed...hogy azt is használd! :D
IQ szint = cipőméret...
8/30 anonim válasza:
Ha 5 éve beléd lenne zúgva, akkor már rég lépett volna. Még csak azt se lehet mondani, hogy gyáva volt hozzá, mert a dumájából kiindulva nem egy félénk típus... kicsit sem. Ergo, ez a "már 5 éve szerelmes vagyok beléd" h*lyítés csak arra kell, hogy széttedd neki a lábad (már bocsi a kifejezésért).
9/30 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.. igazabol 3-4 ev kozottunk a korkulonbseg es en 13 vagyok.. szval meg talalkozni is felek vele...
2014. ápr. 12. 14:22
10/30 anonim válasza:
Na jó, akkor végképp felejtsd el. Csak szívat téged, biztos úgy áll hozzá, hogy "még fiatal kiscsaj, akkor elhiszi, hogy bele vagyok zúgva és összejön egy-két numera vele". Úgyhogy hagyd a fenébe, ne csinálj baromságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!