Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeret vagy csak le akar...

Pubikaaa kérdése:

Szeret vagy csak le akar velem fekudni?

Figyelt kérdés
Van egy srac akit 5 eve ismerek. De az utobbi ket evben csak facebookon beszeltunk. Elmondta h mennyire szep lettem.. es h kuldjek kepet mert h o mar 5 eve szerelmes belem.. kuldtem kepet es mondta h tudna velem mit csinalni biztos h nem felejtenem el azt az ejszakat. Kijelentette h nala lennek egesz ejjel csak szexelnenk.. Mindig nondja h menjek at hozza legyek az ove mert szeret... De en egy kicsit felek h csak le akar velem fekudni en meg meg fiatal vagyok es szuz...

2014. ápr. 12. 13:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mit akar, nem vagyunk gondolatolvasók.
2014. ápr. 12. 13:45
 2/30 anonim ***** válasza:
Képet!
2014. ápr. 12. 13:46
 3/30 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű, h csak szexre kellesz neki!
2014. ápr. 12. 13:46
 4/30 anonim ***** válasza:

Neeem, dehogyis azért mondja neked, hogy egész éjjel csinálnátok, mert nem akarja. Úristen IQ szint -2.

Nagyon ráérhetsz, hogy ilyen ostoba kérdéseket teszel fel.

Ne foglalkozz vele, egyértelmű, hogy csak szexre kellesz neki...

2014. ápr. 12. 13:51
 5/30 anonim ***** válasza:
Itt szerelem, ha van az is csak minimális ami azt jelenti, hogy ne add magad oda hacsak te sem szexet akarsz. Ha komoly kapcsolatra vágysz akkor ne enged.
2014. ápr. 12. 13:55
 6/30 A kérdező kommentje:
Azert irtam h szeret e mert olyanokat ir h imad meg h en vagyok a mindene.. De am milyen kepre gondolsz?
2014. ápr. 12. 14:00
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Drága kicsi szívem, ő a herceg fehér lovon! Valószínűleg azért hív, hogy menj fel hozzá, mert meg akarja kérni a kezed...hogy azt is használd! :D

IQ szint = cipőméret...

2014. ápr. 12. 14:08
 8/30 anonim ***** válasza:
Ha 5 éve beléd lenne zúgva, akkor már rég lépett volna. Még csak azt se lehet mondani, hogy gyáva volt hozzá, mert a dumájából kiindulva nem egy félénk típus... kicsit sem. Ergo, ez a "már 5 éve szerelmes vagyok beléd" h*lyítés csak arra kell, hogy széttedd neki a lábad (már bocsi a kifejezésért).
2014. ápr. 12. 14:18
 9/30 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.. igazabol 3-4 ev kozottunk a korkulonbseg es en 13 vagyok.. szval meg talalkozni is felek vele...
2014. ápr. 12. 14:22
 10/30 anonim ***** válasza:
Na jó, akkor végképp felejtsd el. Csak szívat téged, biztos úgy áll hozzá, hogy "még fiatal kiscsaj, akkor elhiszi, hogy bele vagyok zúgva és összejön egy-két numera vele". Úgyhogy hagyd a fenébe, ne csinálj baromságot!
2014. ápr. 12. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!