Pubikaaa kérdése:
Szeret vagy csak le akar velem fekudni?
Nem vesz téged komolyan. (bocsi, ez az előbbiből lemaradt)
2014. ápr. 12. 14:30
12/30 anonim válasza:
Szerintem ha félsz és nem akarod, akkor ne feküdj le vele, főleg ha szűz vagy és 13 éves.
2014. ápr. 12. 14:41
2014. ápr. 12. 15:04
14/30 A kérdező kommentje:
Aztmondja h mindent meg tudna nekem adni.. Meg h nem a testem kell.. Dehat nemtudoom.... Szerintem hazudok.. Szerintetek?
2014. ápr. 12. 15:25
16/30 A kérdező kommentje:
Elirtam bocsi.. az HAZUDIK** akart lenni..
Meg am amikor meg sokat talalkoztunk mert a tesoja a legjobb baratnom volt mar akkor is feltem tole.. mert allandoan a hajam huzta meg csikizett
Na hagyd már abba!!! Folyamatosan hozod fel, h mit csinál, mit nem, csak h valakitől azt olvasd, h "Jajj drágám,ez igaz szerelem, el ne halaszd"... FELEJTSD EL! Néhány fiú csak azért mondd szép szavakat, h megtudjon fektetni egy csajt, vagy hosszabb ideig "bebiztosítsa" maga mellé és ha szexre van szüksége akkor csak egy telefonba kerül az egész! Naiv 13 éves vagy, aki egyszerűen nem tudja megkülönböztetni kihasználást a szerelemtől, akkor ilyen még csak ne is gondolkodjon kapcsolatban, mert a köv. kérdés az lesz, h "Szerintetek terhes vagyok?"... Inkább ülj le és tanulj!
2014. ápr. 12. 15:46
ÚÚÚÚ de komolyak lehettek, ha csikiz meg a hajadat húzogatja.
13 évesen én babáztam meg matricát cserélgettem az osztálytársaimmal, nem azon gondolkodtam, hogy lefeküdjek-e vele vagy sem.
Úristen hova tart a világ?
Ha már most elkezded 20 éves korodra kiégett r.ibanc leszel...
2014. ápr. 12. 15:46
19/30 A kérdező kommentje:
A hajamat ket evvel ezelott huzogatta.. azota nem is talalkoztunk... azert irom ezeket h szerintetek mi?! Mert rohadtul nemtudom.. Nem jell nekem esni.. Mindenki tudja h a mai 13 evesek nem fognak babazni meg matricakat cserelgetni... Szerinted az normalis lenne ha 13 evesen babaznek? Akkor meg azert kotnel belem.. h mar tul idos vagyok ehez... en segitseget kertem nem pedig "beoltast!!!
Igen! Az lenne a normális. De mit bánom én ma már a 13 évesek fele qrva. Igazad van állj be közéjük.
Utoljára mondom, mert már mindenki nagyon unja a gyenge próbálkozásaidat, nem igaz szerelem. Kihasznál, le akar veled feküdni aztán otthagyni. Ha neked ez tetszik hát menj feküdj alá, a saját életedet cs*szed el, de ha van egy picike eszed akkor hagyod a fr*ancba és elgondolkozol hogy mi a normális és mi nem.
2014. ápr. 12. 16:38
Kapcsolódó kérdések: