Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14vagyok es egy 19eves srac le akar fekudni velem, mit csinaljak?
A barátod az illető, vagy csak ismered és le akar veled feküdni? Utóbbi esetben semmiképp nem ajánlanám, mert akkor csak ezért kellesz neki, igen valószínű hogy meg fogod bánni.
Mindamellett én várnék vele pár évet a helyedben, nem kell elkapkodni a dolgot. Ha már megkérdezted, akkor abból is látszik, hogy igazából még te sem érzed, hogy itt lenne az ideje.
Abból, ahogy írtad, nem úgy tűnik, hogy olyan közel álltok egymáshoz, annyira ismeritek, becsülitek és szeretitek egymást, hogy érdemes legyen megtenned!
Rengeteg(!) 19 év körüli srác csak kihasználja a fiatal lányokat - hiába tűnik nagyon kedvesnek, édesnek, és hiába mondja azt, h szeret, mindig is szeretni fog - valószínű, hogy ha lefekszel vele, pár hét után otthagy (megkapott, nincs több kihívás...). Ha valóban így van, akkor nagyon rosszul fogod érezni magad, hogy odaadtad magad egy "jött-mentnek". A szüzesség érték, becsüld meg, és annak add, akit szívből szeretsz, és ő is ugyanúgy(!) szeret téged, és hajlandó lenne rád várni akármeddig. Szerintem csak így érdemes. Nem tudom neked mennyire fontos ez, de gondolj bele, hogy régen aki még csak menyasszony volt, az szűz is (és ha nem, akkor nem sok kérője akadt) - ekkora érték a szüzesség! Nem érdemes csak úgy eldobni egy 19 éves, szórakozni vágyó srácnak.
Ha pedig régóta együtt vagytok, ismered, úgy gondolod, hogy ő nem olyan átlagos "kislányokra bukó ... fiú", és megéri, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!