Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Annyira szeretnék már egy társat! 20/l
Ez is az én kérdésem, nagyjából ilyen az akit szeretnék: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Annyira magányos vagyok... Nem akarok csak azért senkivel lenni, hogy legyen, szeretném ha olyannal lennék akit szeretek is. Az is probléma lehet, hogy nekem időbe telik mire beleszeretek valakibe, nem pár hét... Egy szinte ismeretlennel nem szívesen jönnék össze.
igen persze. minden lánykának olyan pasi kell akit leírtál, közbe meg pont az ellentétével van minden csaj...
és ők is ott vannak ahol ti, csak inkább a háttérben, és a szemetek átsiklik fölöttük. ők a normálisak, ők tudnak igazán csak szeretni, de nektek nem ez kell....ennyi! kár is tagadni.
Én hasonlóan gondolkodom mint te kedves kérdező.
Nekem is sokáig tart megszeretni valakit.Ha gondolod ismerkedhetünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!