Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerethet egy pasi aki amugy csak le akar fekudni velem?
Figyelt kérdés
negyon szeretek egy pasit, de megtudtam,hogy o csak leakar fekudni velem!mar regebb ismerem s aztmondja,hogy regebb nem csak ezt akarta,de akkor nme tetszett ennyire nekem!meg nem fekudtunk le,de ha lefekszem vele van esely arra,hogy valaha megszeressen?vagy o ha mar csak meg.ni akrja a csajokat(bocsi a kifejezesert)akkor nme fog megvaltozni?nem tud megszeretni valahogy?2008. máj. 29. 19:30
1/6 anonim válasza:
Elvileg meg van rá az esély, de szerintem ne add oda magad csak azért, mert tetszik, Ő pedig meg akar szerezni téged egy röpke menetre. Szerintem nem éri meg. Gondold meg! Az ilyen pasik általában számolják a csajokat... :S és gondolom nem akarsz a 28. kipipált tag lenni. (Bocsi a durva példáért!)
2/6 anonim válasza:
Hát figyelj biztos módszer az, hogy amíg nem szeret nem fekszel le vele..mert egy akkokr jobban értékel majd, kettő ha így nem kellesz akkor miért is vársz tőle szerelmet?mikor tudtad, hogy csak a szexre utazik..NEm tudom szerintem nem fog így eleve becsülni ha így megkap..de legyen neked igazad/szeressen meg/:D
3/6 anonim válasza:
Ha tisztában vagy ezzel, hogy csak le akar fektetni, akkor lehet, hogy időd, és lehetőséged se lesz arra, hogy "megszerettesd" magad vele. Megtörténik az ominózus együttlét, és lelép. Gondolj bele...De ugyanakkor megvan az esélye, hogy belédszeret. Akár így, akár úgy, mindnképp gondolkodj mi éri meg jobban...
4/6 anonim válasza:
Nekem egy éve volt egy ilyen "kapcsolatom". Azt hittem, hogy ha a fiú "kedvére teszek", akkor majd megkedvel, megszeret. Azóta is áldom a volt barátomat, aki akkor észhez térített és nem hagyta, hogy bármibe is belevigyen az a pasi.
Szerintem ne akarj tőle komolyat, ha egyszer megkapott, utána kicsi az esélye, hogy megszeressen.
5/6 anonim válasza:
joh hát az csak 1 dolog h meg akar "fejtetni" de ha nem adod oda magad olyan könnyen neki és vhogy megprobálod te is éreztetni vele h te szereted akkk sztem van rá esélyed h ebből még egy jo párkapcsolat is lehet....
6/6 anonim válasza:
csodák mindig vannak, de ne remélj ettől túl sokat. Ha elég érettnek érzed magad, és akarod lefeküdhetsz vele, de ne várd el, hogy ettől szerelmes lesz beléd. Nem beszélve arról, hogy téged mekkora csalódás ér majd, ha mégjobban beléhabarodsz. Ha jó a szex köztetek, akkor lehet, hogy nem csak egyszer történne meg köztetek, hanem hivna többször is. Igy már meg van rá az esély, hogy kialakul benne is valamiféle kötődés, de az még mindig nem szerelem lenne a részéről. Szerintem sokat kéne beszélgetned vele, hogy miért nem akar komoly kapcsolatot, mik történtek vele stb, lehet, hogy nem bizik a nőkben is ezért...ha kapcsolatot akarsz, szerintem elöször próbálja a barátja lenni. Nem akarlak elkeseriteni, de sehogy se lesz könnyű dolgod, mérlegelj, hogy megéri e, én szurkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!