Lefeküdjek vele, ha Ő nem is szerelmes?
6 hónapja vagyunk együtt, én szeretm (úgy) és ő is szeret de azt mondja nem szerelmes de szertne az lenni csak az neki nem könnyű.Ragaszkodik hozzám, meg fontos vagyokneki.
Így lefeküdnétek a barátotokkal? 16/L
Baromság ez a "szerelem nélkül nincs szex dolog", a szexhez nem kell más csak erős vonzalom és hogy kívánd a másikat. Ha mindenki csak nagybetűs SZERELEMből szexelne már rég kihalt volna az emberiség!
22/F
Attól, hogy az ember vár vele még élvezheti. És aki nem rögtön fejest ugrik a szexbe hanem a barátjával előtte pettingelnek akkor utána nem hiszem, hogy analfabéta lenne az első aktus során. Aki meg gátlásos és nem meri megtenni az ágyban azokat a dolgokat amit mondjuk az ösztöne diktálna, az később is ilyen marad, gyakorlat ide vagy oda. Persze mielőtt belekötnél ebben is vannak kivételek.
Egy nőnek az első alkalom egyáltalán nem a tapasztalatról szól, és nem is szabad arról szólnia. A szexnek a lényege a szerelem kiteljesedése. Persze nem mindenki így fogja fel. De tételezzük fel, hogy tapasztalat szerzés céljából veszíti el.. Felvázolom mi történhet:
- lehet, hogy szerencséje lesz és még élvezni is fogja, de amikor találkozik az első nagy szerelemmel akkor fogja megbánni
- a másik lehetőség pedig az, hogy kicsit sem élvezi mivel a másik nem szereti ezért messze nem figyel rá oda, mint az aki szerelmes lenne belé. Egy életre elveheted a kedvét a szextől
A lényeg, a nők nem csak testileg szexelnek, hanem lelkileg is (és nem olyan értelemben, ahogy a férfiak). Amire ha nem vigyáznak súlyos károkat is lehet vele okozni. Tudod a nők a befogadók ezért nem mindegy, hogy kit is fogad be a legintimebb területére. De sose fogod megérteni mert nem vagy nő.
13.42 voltam
Ja igen és persze lehet szexuális életet élni szerelem nélkül. De nem hiszem, hogy az első alkalomnál van itt az ideje. Később már lehet csak úgy, hiszen tudja mi a lényeg, ha akkor tapasztalat szerzésből teszi bárki, soha nem kötnék bele.. Én így gondolom
13.42
Nekem az első alkalom nem volt olyan nagy szám. Se nem voltam szerelmes és még a csaj sem tetszett, kifejezetten csúnya és kövér volt. A szex meg nem volt jó. Kifejezetten kellemetlen volt. Na és? Nem lett belőlem emiatt lelkisérült. Nem utáltam meg a szexet.
Amikor viszont találkoztam egy olyannal, aki tényleg nagyon tetszett, akkor jól jött, hogy már van valamennyi tapasztalatom. Azóta is elég jónak ítélem meg a szexuális életemet és tökre élvezem az egészet. Nem kell ebből ekkora kabinet kérdést csinálni. Az embernek néha be kell vállalni a dolgokat, ha fejlődni akar. Szerintem teljesen jó lesz ezzel a sráccal, mert ragaszkodik hozzá és odafigyel rá. Csak egy csajba voltam szerelmes, akivel lefeküdtem, de a többivel is mindig nagyon jól bántam és nagyon odafigyeltem rájuk. Elégedettek is voltak teljesen.
"kabinet kérdést"
Mi az a kabinet kérdés?:)))))) Ismered a kabinet szó jelentését?
Ha annyira csúnya és kövér volt a csaj és most így írsz róla, akkor miért feküdtél le vele?
Zavart? Fájt esetleg?:) Vagy naponta be kellett számolni az osztálytársaidnak, hogy még szűz vagy-e és megvertek ha igen?:)
Ha egyszer lányom lesz, remélem nem egy ilyen barmnot fog ki, aki ezért fekszik le vele. Neked nem lett hatása, de a lánynak sem? Amilyen érzéketlennek tűnsz, nálad nem csoda, hogy ennyi volt, hogy túlestem rajta és kész, most már nem ciki... Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!