Lefeküdjek vele, ha Ő nem is szerelmes?
6 hónapja vagyunk együtt, én szeretm (úgy) és ő is szeret de azt mondja nem szerelmes de szertne az lenni csak az neki nem könnyű.Ragaszkodik hozzám, meg fontos vagyokneki.
Így lefeküdnétek a barátotokkal? 16/L
12:29 Az a baj, hogy itt mindenki vágyik egy csodálatos szeretőre, aztán amikor megkapják, akkor meg csodálkoznak, hogy nem elég jók hozzá. Sőt, velük van igazából a gond. Szerintem nem kell szégyelni, hogy a szex fontos neked. Ez a párkapcsolat egyik legfontosabb része/motorja. Ha nem működik, akkor a párkapcsolat alapjaiban gyenge lábakon áll.
Egyébként ez nemcsak arról szól, hogy belököd a dákót. Ez a szeretet kifejezése a másiknak. De ha a másik nem tudja venni, nem tudja élvezni akkor megette a fene az egészet. Olyan mintha adnál neki egy ajándékot ő meg azt sem tudná, hogy mi az, és kidobná a kukába. Akkor érzem, hogy értékelnek, hogyha a másik elfogadja az "ajándékaimat" és örül neki. Máskülönben keresek mást.
Nekem nem kell tökéletesen minden. Csak a szex sokmindenre utal. Ha valaki gátlásos az ágyban, akkor az életben is az. A legmélyebb énje jön elő mindenkinek. Én nem akarom megváltoztatni a páromat. Nem akarom úgy felfogni, mint valami nyersanyagot amiből tudok valamit faragni. Különben sem tudom, hogy tényleg meg akar-e változni vagy csak az én kedvemért.
Szóval ha valaki rosszul áll a szexhez, akkor nagyon sok idő megváltoztatni és az egész személyiségének át kell alakulnia. Ezt én nem akarom, és abban sem vagyok biztos, hogy a másik akarja-e.
Már azzal is sok munka van, aki eleve nyitottan áll a dolgokhoz. Őt is sokat kell képezni, hogy igazán élvezni tudja a testiség gyümölcsét. Viszont azok az emberek, akik eleve negatívan állnak a szexhez, vagy szűzek, azokat meg lehet, hogy évekbe tellik helyére rakni. Ez egyszerűen nem éri meg.
mér ribizel egyböl le? az a ribi aki egyböl össze vissza kefél. én meg pont h nem keféle össze vissza henm nem tudom mit tegyek....
hülye... -.-
Még hogy tapasztalat szerzés.. Nevetséges, tipikus érzelmi analfabéta férfiak írnak ilyet. De inkább nem kezdem el elemezgetni az írottakat, mer sose tudnám abba hagyni...
Kedves Kérdező!
Semmiképpen sem ajánlom neked, hogy megtedd. Biztos, hogy már nem lesz szerelmes beléd, nem a szextől lesz az. És ha évek múlva jön az első nagy szerelem, akkor őt kicsit sem fogja zavarni, hogy tapasztalatlan vagy, és türelmesen, segítőkészen és örömmel fog bevezetni a szex rejtelmeibe. És ami még fontos, lehet hogy nem is kell rá éveket várnod, hogy találj valakit aki pont olyan csillogó szemmel néz majd rá, ahogy te nézel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!