Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele, ha Ő nem is...

Lefeküdjek vele, ha Ő nem is szerelmes?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt, én szeretm (úgy) és ő is szeret de azt mondja nem szerelmes de szertne az lenni csak az neki nem könnyű.Ragaszkodik hozzám, meg fontos vagyokneki.

Így lefeküdnétek a barátotokkal? 16/L

2009. dec. 20. 11:38
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
33%
12:21 Egyébként neharagudjon meg a világ, de ha egy lánnyal nem jó a szex, akkor mégis hogy lehetne szeretni? A szex során kapcsolódtok igazán egymáshoz. Intimitás. Ezért nevezik így. Ha ilyenkor a lány nem enged közel magához, akkor valójában hiába egymás kezének a fogdosása meg a szerelmes sms-ek. Szex közben mindenki a legigazibb arcát mutatja. Ha ilyenkor a lány gátlásos, rossz vele, fél, akkor miért maradnék vele? Ezernyi normális szexualitással rendelkező nő szaladgál a földön. Akivel bensőségesen tudsz kapcsolódni. Igazán mélyen szeretni tudjátok egymást. Akkor én szivassam magam valakivel, aki nem ilyen? Ez nem önzőség. Pusztán mindenkinek zsák a foltját. Ha valaki szexuálisan analfabéta az nem érdemel jó szeretőt.
2009. dec. 20. 12:30
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
És ha valaki érzelmileg analfabéta, akkor meg nem érdemel meg egy olyan embert, aki esetlge mellette tanulna meg jó szerető lenni. De ehhez nincs türelme sok pasinak, neki azonnal és tökéletesen kell minden, de sok lány nem zacskós leves, hogy fél perc alatt ott van készen, csak a te örömödre.
2009. dec. 20. 12:32
 23/51 anonim ***** válasza:
0%

12:29 Az a baj, hogy itt mindenki vágyik egy csodálatos szeretőre, aztán amikor megkapják, akkor meg csodálkoznak, hogy nem elég jók hozzá. Sőt, velük van igazából a gond. Szerintem nem kell szégyelni, hogy a szex fontos neked. Ez a párkapcsolat egyik legfontosabb része/motorja. Ha nem működik, akkor a párkapcsolat alapjaiban gyenge lábakon áll.

Egyébként ez nemcsak arról szól, hogy belököd a dákót. Ez a szeretet kifejezése a másiknak. De ha a másik nem tudja venni, nem tudja élvezni akkor megette a fene az egészet. Olyan mintha adnál neki egy ajándékot ő meg azt sem tudná, hogy mi az, és kidobná a kukába. Akkor érzem, hogy értékelnek, hogyha a másik elfogadja az "ajándékaimat" és örül neki. Máskülönben keresek mást.

2009. dec. 20. 12:37
 24/51 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem kell tökéletesen minden. Csak a szex sokmindenre utal. Ha valaki gátlásos az ágyban, akkor az életben is az. A legmélyebb énje jön elő mindenkinek. Én nem akarom megváltoztatni a páromat. Nem akarom úgy felfogni, mint valami nyersanyagot amiből tudok valamit faragni. Különben sem tudom, hogy tényleg meg akar-e változni vagy csak az én kedvemért.

Szóval ha valaki rosszul áll a szexhez, akkor nagyon sok idő megváltoztatni és az egész személyiségének át kell alakulnia. Ezt én nem akarom, és abban sem vagyok biztos, hogy a másik akarja-e.

Már azzal is sok munka van, aki eleve nyitottan áll a dolgokhoz. Őt is sokat kell képezni, hogy igazán élvezni tudja a testiség gyümölcsét. Viszont azok az emberek, akik eleve negatívan állnak a szexhez, vagy szűzek, azokat meg lehet, hogy évekbe tellik helyére rakni. Ez egyszerűen nem éri meg.

2009. dec. 20. 12:42
 25/51 anonim ***** válasza:
nem.
2009. dec. 20. 13:15
 26/51 anonim ***** válasza:
Ha olyan akarsz lenni, mint az átlag 16 éves kis ribik, akkor nyugodtan, de akkor már el is késtél és nagyon ciki, hogy még szűz vagy egy fél éves kapcsolatban. De ha van egy kis eszed, akkor ne.
2009. dec. 20. 13:19
 27/51 A kérdező kommentje:

mér ribizel egyböl le? az a ribi aki egyböl össze vissza kefél. én meg pont h nem keféle össze vissza henm nem tudom mit tegyek....

hülye... -.-

2009. dec. 20. 13:22
 28/51 anonim ***** válasza:
Mielőtt lehülyézel, tanulj meg értelmezve olvasni.... Azt írtam, hogyha olyan akarsz lenni... TEHÁT NEM AZT HOGY AZ VAGY!!!!! Olvasásóra...
2009. dec. 20. 13:24
 29/51 anonim ***** válasza:

Még hogy tapasztalat szerzés.. Nevetséges, tipikus érzelmi analfabéta férfiak írnak ilyet. De inkább nem kezdem el elemezgetni az írottakat, mer sose tudnám abba hagyni...

Kedves Kérdező!

Semmiképpen sem ajánlom neked, hogy megtedd. Biztos, hogy már nem lesz szerelmes beléd, nem a szextől lesz az. És ha évek múlva jön az első nagy szerelem, akkor őt kicsit sem fogja zavarni, hogy tapasztalatlan vagy, és türelmesen, segítőkészen és örömmel fog bevezetni a szex rejtelmeibe. És ami még fontos, lehet hogy nem is kell rá éveket várnod, hogy találj valakit aki pont olyan csillogó szemmel néz majd rá, ahogy te nézel rá.

2009. dec. 20. 13:42
 30/51 anonim ***** válasza:
Azért csak fejtsd ki. Az a baj, hogy mindenkiben benne van ez a szégyen a szex miatt, ahelyett, hogy kihasználnák a benne lévő lehetőségeket! Inkább szégyenli mindenki, mert az iskolában aztmondták. Olvasnál el csak egyetlenegy komolyabb könyvet a szexről máris rájönnél mekkorát tévedsz.
2009. dec. 20. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!