Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele, ha Ő nem is...

Lefeküdjek vele, ha Ő nem is szerelmes?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt, én szeretm (úgy) és ő is szeret de azt mondja nem szerelmes de szertne az lenni csak az neki nem könnyű.Ragaszkodik hozzám, meg fontos vagyokneki.

Így lefeküdnétek a barátotokkal? 16/L

2009. dec. 20. 11:38
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:

Nem a nyag öre gondoltam,aki majd feleségül veszi,de szexnél legyen màr alap hogy mindketten szerelmesek.Na ja a mai vilàgban màr ez teljesen mindegy,sajb^nos...

Szexelnek jobbra balra,füvel fàvaal,aztàn lehet menni abortuszra,vàlàsra satöbbi...

Nem lenne szabd ilyeneker biztatni,hogy tapasztalatszerzésként feküdjön le valakivel.Mert utàna jobban fog fàjni neki,hogy a partner nem akar töle semmit,csak szexet...

2009. dec. 20. 12:01
 12/51 anonim válasza:
100%
igen, az egy fontos pont, hogy szűz vagy e még. Biztos, hogy ne feküdj le vele ha nem szeret téged!!! A szex nem fogja megváltoztatni a gondolatait, és ne olyannal veszítsd el a szüzességed, aki nem biztos h melletted marad miután megkapott. (megjegyzem, hogyha 6 hónap után még nem érzi, hogy szerelmes, akkor...vagy hazudik, vagy sose fogja érezni irántad uyganazt amit te ő iránta)
2009. dec. 20. 12:01
 13/51 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem rossz a tapasztalatszerzés. Ha már adódik a lehetőség ez a srác biztos, hogy rendes lenne vele. Még mindig jobb, ha hirtelen felindulásból valami buliban elkapják (mert van ilyen elég sok). A szerelem nem olyan gyakori dolog lehet, hogy éveket is várni kéne. Ésakkor ott lesz a szerelme színe előtt és fáj neki, ha beteszi, meg olyan, mint egy darab kő. Ez a szerelmének sem jó ám! Én a szűz lányokat kifejezetten kerülöm.

Szerintem ez egy biztonságos lehetőség jobb kihasználni, mint várni a sültgalambra és aztán felsülni, ha tényleg jön a nagy ő.

2009. dec. 20. 12:06
 14/51 anonim ***** válasza:

"Ésakkor ott lesz a szerelme színe előtt és fáj neki, ha beteszi, meg olyan, mint egy darab kő. Ez a szerelmének sem jó ám! Én a szűz lányokat kifejezetten kerülöm."

Ha igazán a szerelme, akkor nem azzal foglalkozik az első alkalommal, hogy csak neki legyen jó, hanem akkor a lányra figyel. Különben csak dugni akar és nem szeretkezni. Csak az ilyen önző pasiktól (pasi és nem FÉRFI) mentse meg az élet, aki inkább elkerüli a szűz lányokat, hogy neki könnyebb legyen.

2009. dec. 20. 12:16
 15/51 A kérdező kommentje:
etöl csak bizonytalanabb leszek =/ mindenki mást mond és mindent jónak érzek mikor olvasom.=/
2009. dec. 20. 12:16
 16/51 anonim válasza:
én igazat adok az előttem szólónak... ha egy fiúnak nem kellessz szűzként, akk csak le akar veled feküdni...megjegyezném én még szűz vagyok aminek a barátom kifejezetten örül, hisz gondolj csak bele... ha lefekszel vele h is mondjam...erősebben fogod :D
2009. dec. 20. 12:21
 17/51 anonim ***** válasza:
0%
Arról van szó, hogy van egy szexuális kultúráltságom. Egy lány gyönyörbefogadóképessége eléggé korlátozott. Van akivel sokat kell dolgozni, hogy felszabadult legyen szex közben és levetkőzze a gátlásait. De ehhez is szexelni kell. Na most egy szűz lánynál ott kezdődik, hogy hónapokig nem mer lefeküdni veled, aztán amikor meg odajutsz, akkor olyan is. Hiába vagy jó szerető, amikor a párod szexuálisan analfabéta. Szóval inkább megspórolom magamnak azt 4 hónapnyi türelmi időt. Sokkal egyszerűbb nem?
2009. dec. 20. 12:23
 18/51 anonim válasza:
100%
Én csak azt tudom mondani,hogy én is voltam hasonló helyzetben,de én nem tettem meg.Az szüzességemet az vegye el,aki szeret engem!Az biztos jobban fogja csinálni,szeretetből...
2009. dec. 20. 12:26
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
nekem tuti nem kellene olyan csaj akiről megtudom, hogy csak azért szexelt valakivel, hogy "gyakorlata" legyen.
2009. dec. 20. 12:28
 20/51 anonim ***** válasza:

"Sokkal egyszerűbb nem?"

Igazad van, tényleg sokkal egyszerűbb. Csak ez pont szexuális kulturálatlanság... Nem baj, ha így gondolod, csak ne ideologizáld meg. Egyszerűen önző vagy, akit a saját élvezete és farka irányít. Ennyi. Sokaknak biztos, hogy ez kell, mindig fogsz magadnak párt találni.

2009. dec. 20. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!