Lefeküdjek vele, ha Ő nem is szerelmes?
6 hónapja vagyunk együtt, én szeretm (úgy) és ő is szeret de azt mondja nem szerelmes de szertne az lenni csak az neki nem könnyű.Ragaszkodik hozzám, meg fontos vagyokneki.
Így lefeküdnétek a barátotokkal? 16/L
Nem a nyag öre gondoltam,aki majd feleségül veszi,de szexnél legyen màr alap hogy mindketten szerelmesek.Na ja a mai vilàgban màr ez teljesen mindegy,sajb^nos...
Szexelnek jobbra balra,füvel fàvaal,aztàn lehet menni abortuszra,vàlàsra satöbbi...
Nem lenne szabd ilyeneker biztatni,hogy tapasztalatszerzésként feküdjön le valakivel.Mert utàna jobban fog fàjni neki,hogy a partner nem akar töle semmit,csak szexet...
Szerintem nem rossz a tapasztalatszerzés. Ha már adódik a lehetőség ez a srác biztos, hogy rendes lenne vele. Még mindig jobb, ha hirtelen felindulásból valami buliban elkapják (mert van ilyen elég sok). A szerelem nem olyan gyakori dolog lehet, hogy éveket is várni kéne. Ésakkor ott lesz a szerelme színe előtt és fáj neki, ha beteszi, meg olyan, mint egy darab kő. Ez a szerelmének sem jó ám! Én a szűz lányokat kifejezetten kerülöm.
Szerintem ez egy biztonságos lehetőség jobb kihasználni, mint várni a sültgalambra és aztán felsülni, ha tényleg jön a nagy ő.
"Ésakkor ott lesz a szerelme színe előtt és fáj neki, ha beteszi, meg olyan, mint egy darab kő. Ez a szerelmének sem jó ám! Én a szűz lányokat kifejezetten kerülöm."
Ha igazán a szerelme, akkor nem azzal foglalkozik az első alkalommal, hogy csak neki legyen jó, hanem akkor a lányra figyel. Különben csak dugni akar és nem szeretkezni. Csak az ilyen önző pasiktól (pasi és nem FÉRFI) mentse meg az élet, aki inkább elkerüli a szűz lányokat, hogy neki könnyebb legyen.
"Sokkal egyszerűbb nem?"
Igazad van, tényleg sokkal egyszerűbb. Csak ez pont szexuális kulturálatlanság... Nem baj, ha így gondolod, csak ne ideologizáld meg. Egyszerűen önző vagy, akit a saját élvezete és farka irányít. Ennyi. Sokaknak biztos, hogy ez kell, mindig fogsz magadnak párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!