6 hónapja vagyunk együtt, én szeretm (úgy) és ő is szeret de azt mondja nem szerelmes de szertne az lenni csak az neki nem könnyű.Ragaszkodik hozzám, meg fontos vagyokneki.
természetesen le, semmi akadálya, de szerintem attól még nem lesz szerelmes később se, ha most nem az. láttam én már meggyfán varjút.
2009. dec. 20. 11:47
3/51 anonim válasza:
ha szerelem nélkül akarsz szexelni valakivel, aki utána lehet elhagy és nem fog fájni, akkor..
2009. dec. 20. 11:48
4/51 anonim válasza:
Nem,nem feküdnék le vele,azért mert én szeretem,de ö nem.
Lefekszel vele,aztàn utàna se lesz szerelmes,egy ideig együtt vagytok,majd szakitassz vele,késöbb jön a nagy szerelem,ahol kölcsönös,és aztàn bànod hogy màr màssal szexeltél.$
Ja ha nem vagy szüz,akkor màr mindegy.De én nem tanàcsolgatnék olyat hogy feküdj le vele.
2009. dec. 20. 11:49
5/51 A kérdező kommentje:
ja szűz avgyok ezt el is felejtettem leirni.
köszi.
2009. dec. 20. 11:50
6/51 anonim válasza:
és olyannal akarod elveszteni aki nem is szeret csak egy kis numerát akar?
2009. dec. 20. 11:52
7/51 anonim válasza:
11:49 Szerintem pont, hogy jó, hogy van egy kis tapasztalatod. Ha találkozol a nagy ő-vel nem leszel olyan, mint egy darab kő, meg nem kell tágítani a puncidat. A nagy ő-nek sem végtelen a türelme. Szerintem ez óriási baromság, hogy csak a nagy ő vel akarsz lefeküdni életed során. Nem árt ha az ember megtapasztalja a dolgokat, hogy aztán később nagyobb öröm legyen vele lenni. A legtöbb csaj hihetetlenül kultúrálatlan szexuális értelemben.
2009. dec. 20. 11:52
8/51 anonim válasza:
szerintem NE tedd meg
ha nem szerelmes, akkor minek?! meg sem érdemli,hogy ő vegye el a szüzességed..majd találsz egy másik srácot aki viszontszeret téged...ő majd megérdemli
bár én hiába írom...tudom milyen szerelmesnek lenni. ha szerelmes vagy, úgyis megteszed.
2009. dec. 20. 11:54
9/51 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, nem várni kell az igazira hanem keresni, ha vége van akkor legalább tudod, hogy nem az volt az igazi. "'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain"
2009. dec. 20. 11:55
10/51 anonim válasza:
Ha 6 hónap alatt nem lett szerelmes, akkor elég gyenge duma, hogy neki ahhoz idő kell... Csak a szextől nem fog megjönni a szerelem, ebben a rózsaszín kamaszkor kivételével nem szokott senki már reménykedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!