Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hülyeség lenne?

Szerintetek hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta várok, hogy az életembe toppanjon a nagy Ő akinek oda adnám a szüzességem de eddig nem nagyon akart jönni :( Most azon gondolkodok, hogy egy szexkapcsolatban veszíteném el a szüzességem. Még teljesen szűz vagyok... csókolózni se csókolóztam, pasim se volt.. :( Még mielőtt félre értenétek nem vagyok csúnya! Sportolok, adok a kinézetre csak a pasik 95%-a bunkózik akiket megismertem.. Nem tudom, hogy mit tegyek... osztálytársaim azt mondták, hogy ők már túlestek az első alkalmon... Kérlek csak komoly válaszokat írjatok és ne hülyeségeket! Teljesen össze vagyok most zavarodva ezt illetően! :'(

2014. ápr. 1. 14:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
szóval ő mondta el mindenkinek? hát én csak azt tudom megint csak tanácsolni h ne adj a piszkálódásoknak. keress más barátot(kat) akik nem ilyen lepcses szájúak.
2014. ápr. 1. 19:10
 22/22 anonim válasza:
Köszönjük szépen XXI. század. Szóval itt tartunk... 15 évesen "Jézusatyaúristen, hogy lehet még szűz?!" ... Én erre annyit tudnék mondani, hogy szerintem becsülendő az, ha egy lány minél tovább képes megtartani a szüzességet, és nem pedig odadobja azt az első olyan embernek akiről ennyi idősen azt hiszi, hogy ő az élete párja... Szexkapcsolat, ugyan már, ezt komolyan gondolod?? (De ez csak az én véleményem... Lehet, hogy szimplán sz*r az értékrendem.)
2014. ápr. 3. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!