Sziasztok! Már régóta várok, hogy az életembe toppanjon a nagy Ő akinek oda adnám a szüzességem de eddig nem nagyon akart jönni :( Most azon gondolkodok, hogy egy szexkapcsolatban veszíteném el a szüzességem. Még teljesen szűz vagyok... csókolózni se csókolóztam, pasim se volt.. :( Még mielőtt félre értenétek nem vagyok csúnya! Sportolok, adok a kinézetre csak a pasik 95%-a bunkózik akiket megismertem.. Nem tudom, hogy mit tegyek... osztálytársaim azt mondták, hogy ők már túlestek az első alkalmon... Kérlek csak komoly válaszokat írjatok és ne hülyeségeket! Teljesen össze vagyok most zavarodva ezt illetően! :'(
Nem tudom hogy hány éves vagy, de ne azért akard elveszíteni a szüzességed mert az osztálytársaid már túl vannak rajta és főleg ne szexkapcsolatban....hidd el hogy semmiről nem maradtál le, lesz még elég időd a szexre. Mindennek eljön az ideje, rossz ötletnek tartom hogy azért szexelj hogy ne legyél szűz, nem lesz egy kellemes érzés hogy aki elvette a szüzességed annak csak egy eszköz voltál.....ha szerelemből teszed az lesz egy igazán jó érzés :)
2014. ápr. 1. 14:44
4/22 anonim válasza:
hány éves vagy? mondjuk szerintem ilyenkor mind1 a kor. ha ismered ha nem a pasit akkor is meg fogod bánni ha egy szexkapcsolatban veszíted el. én 23 vagyok és szűz bár nem "annyira" mint te. én is így voltam vele h mindig csak a marhák találtak meg akik semmi komolyabbat nem akartak tőlem csak szexet. nehéz volt néha-néha megállni de szerencsére sikerült. nem rég lett barátom aki tényleg megbecsül és érzem h nagyon kedvel és bennem van azaz érzés h neki "odaadnám" magam :) hidd el te is megtalálod a megfelelő pasit :) de ezt neked kell eldöntened h várni akarsz e vele vagy sem.
2014. ápr. 1. 14:46
5/22 anonim válasza:
na 15 évesen sztem még mindenképp várj. :)
2014. ápr. 1. 14:47
6/22 anonim válasza:
A mi időnkben régen még a 18-24 év is teljesen normális volt...
2014. ápr. 1. 14:53
7/22 anonim válasza:
Rofl :P
15 éves... Kedvesem semmiről nem vagy lemaradva. :) tényleg. Én meg már azt hittem 25 vagy ilyesmi.
Nem kell neked is büdös r*banccá alacsonyodnod.
A nagy Ő-nek meg különben sincsen semmi köze ahhoz, hogy szűz vagy e vagy sem, szexeltél e vagy sem. Az, hogy te még nem feküdtél le az első jöttmenttel az leginkább annak köszönhető, hogy van benned némi józanság még. Ne hallgass, arra a sok nyomi idiótára légyszives
2014. ápr. 1. 14:54
8/22 anonim válasza:
Csak azért lefeküdni valakivel, hogy végre megszabadulj a szüzességedtől minimum ostobaság. 15 évesen pedig hatványozottan.
Semmiről nem késtél le.
És bármikor is akarsz szexelni ne azért tedd, hogy normának megfelelj, vagy végre túless rajta. Ez nem gyerekbetegség.
Mindig akkor szexelj ha kivánod a szexet, és azzal akivel kivánod. Ez az egy szabály az amit tarts észben.
2014. ápr. 1. 14:56
9/22 anonim válasza:
15 évesen várj nyugodtan. Szerintem az a gáz, aki 15 évesen már túl van rajta csak azért mert azt hiszi így menő... tiszta szégyen előttem az összes ilyen csaj.
Szóval nyugi! Felesleges azt csinálnod, mint a többi hülye.
2014. ápr. 1. 15:01
10/22 anonim válasza:
Szerintem hülyeség lenne.
Én is így éreztem és túl akartam már végre lenni rajta amikor 15 voltam. Szerencsére nem tettem meg. 17 évesen veszítettem el a szüzességem és nagyon jó érzés volt, hogy a párom tisztelt és értékesnek tartott emiatt
Mellesleg még mindig vele vagyok és jó belegondolni, hogy rajta kívűl senki sem ért hozzám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!