Szerintetek hülyeség lenne?
15 éves koromtól kezdve rendszeresen éreztem ezt, aztán úgy voltam vele, hogy szerelemből sokkal jobban megéri. Ez nem egy feladat, ami végre kell hajtani, hogy kapj vagy kiérdemelj valamit. Az első legyen az jó alkalom, amiről 50 év múlva is azt fogod gondolni, hogy jó volt. Ez szerelem nélkül pedig elég nehéz. Az pedig szerencse kérdése.
Mondjuk én fiú vagyok, de minden józan pillanatomban 18 éves koromig, és azóta mindig is úgy gondolom, hogy megérte várni az első komoly kapcsolatomig vele.
nem releváns amit irt.
Az ilyet nem kell meghallani.
Aki meg "túl akar esni" a dolgon annak köze nincsen az érett szexualitáshoz, jobb ha nem csinálja. (rettenetesen zavarja a szememet a "ők már túlestek az első alkalmon" kifejezés)
én is pontosan így gondoltam ilyen koromban!
most 21 vagyok, mostanában veszítettem el, és azt mondom, jó hogy vártam, megérte egy olyan fiúval, akire igazán szükségem van!! Nagyon örülök, hogy így alakult.
Ha csak azért akarod elveszíteni, mert ciki, akkor ne tedd!!
A barátom is az volt, és nagyon nagyra értékelte, hogy én is az voltam. Gondolj bele, te mit mondanál a barátodnak? Hazudnál, hogy volt egy komolyabb kapcsolatot? Vagy bevallod, hogy szexkapcsolat? Mit szólna szerinted? Hogyan számolnál el a lelkiismereteddel?
de ne legyél érzékeny mert ezzel csak magadat minősíted h csak annak fejében adod be a derekad h abbamaradjanak a cikizések. és mint írtam, még csak 15 vagy. bőven van még időd eleget szexelni.
és külben is, miért mondtad el az osztálytársaidnak h szűz vagy? én se újságoltam el mindenkinek csak a közeli barátaimnak és ők is ezeket tanácsolták mint mi most neked h várj a megfelelő személyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!