Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hülyeség lenne?

Szerintetek hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta várok, hogy az életembe toppanjon a nagy Ő akinek oda adnám a szüzességem de eddig nem nagyon akart jönni :( Most azon gondolkodok, hogy egy szexkapcsolatban veszíteném el a szüzességem. Még teljesen szűz vagyok... csókolózni se csókolóztam, pasim se volt.. :( Még mielőtt félre értenétek nem vagyok csúnya! Sportolok, adok a kinézetre csak a pasik 95%-a bunkózik akiket megismertem.. Nem tudom, hogy mit tegyek... osztálytársaim azt mondták, hogy ők már túlestek az első alkalmon... Kérlek csak komoly válaszokat írjatok és ne hülyeségeket! Teljesen össze vagyok most zavarodva ezt illetően! :'(

2014. ápr. 1. 14:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat aranyosok vagytok! Most gondolkozok ezen a témán!
2014. ápr. 1. 15:30
 12/22 anonim ***** válasza:

15 éves koromtól kezdve rendszeresen éreztem ezt, aztán úgy voltam vele, hogy szerelemből sokkal jobban megéri. Ez nem egy feladat, ami végre kell hajtani, hogy kapj vagy kiérdemelj valamit. Az első legyen az jó alkalom, amiről 50 év múlva is azt fogod gondolni, hogy jó volt. Ez szerelem nélkül pedig elég nehéz. Az pedig szerencse kérdése.

Mondjuk én fiú vagyok, de minden józan pillanatomban 18 éves koromig, és azóta mindig is úgy gondolom, hogy megérte várni az első komoly kapcsolatomig vele.

2014. ápr. 1. 15:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Izombol megk....nalak... :-)
2014. ápr. 1. 16:39
 14/22 A kérdező kommentje:
Utolsó.. Pont az ilyen fiúk miatt tartok itt ahol tartok.. Bár ez még nem volt olyan durva beszólás mint amit szoktak mondani / írni nekem.. :'(
2014. ápr. 1. 16:42
 15/22 anonim ***** válasza:

nem releváns amit irt.

Az ilyet nem kell meghallani.

Aki meg "túl akar esni" a dolgon annak köze nincsen az érett szexualitáshoz, jobb ha nem csinálja. (rettenetesen zavarja a szememet a "ők már túlestek az első alkalmon" kifejezés)

2014. ápr. 1. 16:47
 16/22 anonim ***** válasza:
a 23 éves vagyok. de pont ezekért a beszólogatásokért kellene tartanod magad és nem elgondolkozni h na mostmár ideje szexelnem mert nem bírom a kritikát.. jól vissza oltanám az illetőt és csá. nehogy már ez befolyásoljon (más véleménye)
2014. ápr. 1. 16:50
 17/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló lehet, hogy igazad van azt kéne tennem.. de én érzékeny vagyok az ilyenekre.. sajnos :(
2014. ápr. 1. 17:22
 18/22 anonim ***** válasza:

én is pontosan így gondoltam ilyen koromban!

most 21 vagyok, mostanában veszítettem el, és azt mondom, jó hogy vártam, megérte egy olyan fiúval, akire igazán szükségem van!! Nagyon örülök, hogy így alakult.

Ha csak azért akarod elveszíteni, mert ciki, akkor ne tedd!!

A barátom is az volt, és nagyon nagyra értékelte, hogy én is az voltam. Gondolj bele, te mit mondanál a barátodnak? Hazudnál, hogy volt egy komolyabb kapcsolatot? Vagy bevallod, hogy szexkapcsolat? Mit szólna szerinted? Hogyan számolnál el a lelkiismereteddel?

2014. ápr. 1. 18:30
 19/22 anonim ***** válasza:

de ne legyél érzékeny mert ezzel csak magadat minősíted h csak annak fejében adod be a derekad h abbamaradjanak a cikizések. és mint írtam, még csak 15 vagy. bőven van még időd eleget szexelni.

és külben is, miért mondtad el az osztálytársaidnak h szűz vagy? én se újságoltam el mindenkinek csak a közeli barátaimnak és ők is ezeket tanácsolták mint mi most neked h várj a megfelelő személyre!

2014. ápr. 1. 18:56
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért mondtam el mert megbíztam benne sokat beszélgettünk ha valami problémám volt vele beszéltem meg... Szó szerint mindent amivel problémám volt.. és ő 1 aranyos megértő ember volt csak volt 1 vita köztünk és vége lett mindennek.. :'(
2014. ápr. 1. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!