Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hülyeség lenne csak azért...

Hülyeség lenne csak azért elveszítenem, hogy már ne legyek szűz, nem?

Figyelt kérdés
Szóval nem azért elsősorban, mert akarnám, mert olyannal csinálom, akit szeretek, hanem csak azért, hogy ne lógjak ki a sorból.
2014. márc. 3. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, ezért értelmetlen.

Nem a szüzességed a lényeg, hanem a saját döntésed, a saját individumod, és személyiséged, nem pedig az, hogy ki hogyan él, és milyen sorból lógsz ki.

2014. márc. 3. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Én kiváncsiságból vesztettem el, csak úgyból, nem voltam kapcsolatban. :) Szerintem nincs ebbben semmi gáz. :)
2014. márc. 3. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem csak úgy ne veszítsd el... Hidd el megéri várni és olyannal elveszíteni , akit szeretsz :)

F/18

2014. márc. 3. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nemgáz
2014. márc. 3. 18:40
 5/9 anonim válasza:
54%
Én pár hónapja veszítettem el a szerelmemmel. Nekem is már minden barátom elveszítette , és engem is zavart egy kicsit, ha néha tettek rá viccből megjegyzést. De hidd el megéri várni!! Egy életre szóló élmény marad, a későbbiekben nagy hatással lesz a többi együttlétedre főleg ha rossz. 19L
2014. márc. 3. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Csak úgy valóban nem érdemes. Ha csak azért csinálod, hogy ne lógj ki a sorból, nem fogod élvezni, nem lesz maradandó élmény, nem lesz semmi jelentősége és talán el is megy a kedved a szextől.

Egyénként csak megjegyzem: ha valaki azért csinált dolgokat, hogy ne lógjon ki ilyen-olyan sorból, sosem lesz boldog és nem fogja tudni, ki is ő valójában.

2014. márc. 3. 18:43
 7/9 anonim válasza:

Az attól függ.ha mondjuk elmúltal màr 20 akkor nem hülyeség,de amúgy szerintem az első nem így a legjobb,de te tudod:)

Fiú vagy vagy lány és hány éves?

2014. márc. 3. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Iszonyat gáz, és azok is gázak akik nem gáznak gondolják.

De a te életed, én meg lesz@rom hogy mit csinálsz benne.

2014. márc. 3. 19:30
 9/9 szamo77db ***** válasza:
Nagyon igazad van! Jól csinálod.
2014. márc. 3. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!