Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el neki?

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Na szóval...arról van szó h volt egy se veled, se nélküled kapcsolatom...A barátom vonzódott hozzám(nagyon is)de én akkor még nem hagytam neki h megtörténjen az a bizonyos dolog... aztán szakítottunk de mivel 1 házban lakunk mindennap látjuk egymást és mindennap beszélünk is...Egyik nap elcsattant egy csók és azóta nagyon vonzódom hozzá...annyira h fantáziálok amit eddig sose csináltam.. Hogyan mondjam el neki h vele szeretném elveszíteni a szüzességem de semmilyen kapcsolatra se számítson??

2014. márc. 28. 20:54
 1/2 anonim válasza:
Ez elég bunkó dolog lenne... de szerintem ha elmondod neki hogy mit érzel és azt s elmondod hogy tőle nem szeretnél többet akkor vagy megérti és belevágtok... vagy nem érte meg és ennyi... :D
2014. márc. 28. 21:01
 2/2 OldszatyorHand válasza:

Térj a lényegre!

Elvégre minden fiú àlma h szexeljen....

Sztem ha megtörténik a dolog, tutti h többet akarsz tőle mint a sex

2014. márc. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!