Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam meg neki, hogy ő...

Hogy mondjam meg neki, hogy ő lesz az első, ha fogadtunk és egy r. ncnak tart? Fiúk, nektek ez teher lenne?

Figyelt kérdés

Hazudtam neki kb mindenben velem kapcsolatban.

Először csak a gazdag, nagyképű, nőfaló idiótát láttam benne, csak idővel megismertem a másik oldalát is, amiről nagyon kevesen tudnak.

Fogadtunk valamiben, úgy néz ki, veszítettem. Elhitettem vele, hogy egy r--nc vagyok, aki már több sráccal kavart, pedig ez nem igaz. Ő volt az egyetlen, akivel bármilyen testi kapcsolatom volt (nem feküdtünk le), rajta kívül még sosem közeledett felém senki.

Tudom, hogy nagyot hibáztam. Belementem olyanba, amiről nincs tapasztalatom. Olyan, mintha egy aranyhal akarna versenyezni egy cápával.

Számotokra teher lenne egy szűz lánnyal együtt lenni?

2014. márc. 23. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem teher. Volt szűz barátnőm és még szeretnék is. Jó volt vele.
2014. márc. 23. 19:17
 2/3 Dionsyia ***** válasza:
100%
Szerintem mielőtt lefekszel vele jó lenne tisztázni vele mindent és az igazat elmondani neki, hogy te próbáltál megfelelni az őróla gondolt dolgoknak azzal hogy te is hasonlónak állítottad be magad.... és megmondhatod neki nyugodtan, hogy az amit gondoltál róla nem igaz, de az sem amit magadról mondtál. Én tuti nem feküdnék le valakivel elsőre úgy hogy hazudtam neki... és ha a vágy hevében csak neked esik mint süket a csengőnek, még csak a szemére se hányhatod, mert úgy tudja már tapasztalt vagy... nem a szüzességed a teher hanem a hazugságod, ami egyre jobban nyomja a vállad. Mondd el neki mi a stájsz!(helyzet)
2014. márc. 23. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanígy mondd el neki, mint ahogy leírtad.

Az aranyhal-cápa hasonlat nem kell, nem is igaz.

Milyen az ő másik oldala?

Szerelmes vagy?

2014. márc. 25. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!