Mások is vannak, akik így voltak ezzel? (szüzesség)
Figyelt kérdés
Mindekitől azt Hallottam,hogy az elsőnél 99%,hogy nem fogok elélvezni,meg a barátnőimtől is azt Hallottam,hogy az első néhány alkalommal nem sikerült nékik eljutni az orgazmusig.Nekem háromszor is sikerült és olyan furcsán érzem magam,mert ők mondták,hogy kellett sikosító is ,én meg mondtam,hogy én mindig tocsogok,de szószerint,ha a barátommal vagyok,amikor lefeküdtünk,akkor meg annyira felizgatott nagyon hosszú előjátékkal,hogy szinte folyt belőlem,ez miért olyan furcs mindenkinek? Szerintem ez a normális,ha egyszer nagyon szeretem barátomat és ő is engem,akkor ez pont így normális,hogy Ennyire benedvesedek.2014. márc. 17. 20:52
2/7 anonim válasza:
Most megerősítés kell? Igen, normális.
Egyébként a nő nem a szerelemtől nedvesedik, de ez már egy másik kérdés.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem a szerelemtől nedvesedek be,de én már attól is ,ha csak meglátom a barátomat.
2014. márc. 17. 20:58
4/7 anonim válasza:
Az én barátnőm is ennyire benedvesedett tőlem hogy tocsogott. Nagyon szerettem és sokat szeretkeztünk. Volt hogy álmában felkelt és rám mászott, és amikor alá nyúltam éreztem rajta hogy tiszta lucskos, és már rám is ült.
6/7 anonim válasza:
(uhh, jó ezt olvasni is... mármint kellemes emlékeket idéz elő, meg az egy jó érzés, amikor így egymásra vannak cuppanva az emberek) :)))
7/7 anonim válasza:
Igen felkelt miután este kiszeretkeztük magunkat. Elaludtunk, és ő felébredt és vissza mászott rám. Nagyon nedves volt. Való színű olyant álmodhatott vagy nem tudom de jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!