Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Van 1 srác,akivel másfél éve ismerjük egymást. a kapcsolatunk kb fél éve több mint barátság,ilyen barátság extrákkal. Ő tudja hogy én szerelmes vagyok belé,de még egyenlőre nem jöttünk össze...volt egy olyan helyzet,hogy hivott fel magához,de én nem tudtam akkor épp menni .És azt mondta ő többet nem fog hivni,ha akarok majd megyek.
szerintetek le akart velem feküdni?és ha énis akarom mostmár,akkor hogy tudassam vele?vagy mit tegyek,hogy megint felhivjon magához?
16/l
2014. márc. 16. 15:38
1/3 anonim válasza:
Azért akarod mert szerelmes vagy? Csak mert nem feltétlen éri meg szerintem neked, hogy felmenj lefeküdj vele, de semmi ne legyen belőle. Lelkileg nem lenne túl jó neked.
De ha nagyon akarod, akkor írd meg neki hogy akkor nem tudtál menni, és hogy neked mondjuk mikor jó.
2/3 A kérdező kommentje:
azért akarom mert szerelmes vagyok,és kivánom.
2014. márc. 16. 15:58
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül fefeküdni akar veled. Sőt szerintem első alkalomkor tuti hogy nem. Mond neki hogy ha gondolja akkor megnézhetnétek egy filmet valamelyik nap . Ha elhív magához, akkor az jó jel :) Ha meg leráz akkor érthető hogy a sexre megy. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!