Lányok, szerintetek az gáz, ha 17-18 éves fiú szűz?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? ha példaul ti már nem vagytok azok de a fiu még igen.2014. márc. 15. 08:21
1/11 anonim válasza:
Ez nem verseny.Ezért nem is gáz.
2/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de ez csak az én jelentéktelen véleményem, más lányt ez lehet zavarna.
3/11 anonim válasza:
Nem, nem. Ne aggódj, ez nem "verseny".
4/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna egyszer szívesen megrontanék valakit :DD
19/L
5/11 anonim válasza:
engem se zavarna, sőt:) szerintem ez szexi, mármint h "én" mutathatom meg neked először milyen érzés, stb.
egyébként egyszer majdnem voltam (ne is kérdezzétek :D) egy idősebb és sokkal tapasztaltabb pasival és az nagyon rossz érzés volt, h ő azt hiszi magáról, h lepedőbajnok, csak mert ő 20 csajjal volt én meg 2 pasival. szerintem egyébként úgy a jó, ha kb egyformán tapasztalt a két fél :)
6/11 anonim válasza:
Dehogy zavar:) teljesen rendben van
8/11 anonim válasza:
Nem, nem gáz, nem kell mindenkinek 13-14 évesen szexelnie. Szerintem elég lenne mindenkinek ebben a korban elkezdenie. 34N
9/11 anonim válasza:
örülnék, ha találnék ilyet a mai világban.
egyáltalán nem gáz :)
10/11 anonim válasza:
Annyira boldog voltam amikor megtudtam hogy a párom szüz. Igaz csak az aktus közben de...:) Imádom hogy "múlt nélküli"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!