Szerintetek a mai szűz lányok csak olyan srácokkal akarják az első szexet, akikbe szerelmesek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 13:11
1/11 anonim válasza:
Nem,hanem aki tetszik nekik külsőre.
2/11 anonim válasza:
Nem, az elsővel, aki jön. Sajnos manapság ez megy :c Persze ez csak saját meglátás, és általánosítva, vannak kivételek, senki ne vegye magára! :) Remélem segíthettem. :) 17/f
3/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Valaki igen, valaki nem.
Én már ugyan nem vagyok szűz, de kb. 10 évvel ezelőtt, mikor elveszítettem a szüzességemet, én sem voltam szerelemes abba, akivel elveszítettem. Viszont utána együtt kezdtünk járni és szerelmesek lettünk egymásba. De az első szexnél nem voltam szerelmes. Tetszett külsőre, vonzódtam hozzá és szimpatikus volt emberileg.
4/11 anonim válasza:
Én csakis olyannal akibe szerelmes vagyok.
5/11 anonim válasza:
igen, szerintem anélkül nem is jó...
6/11 anonim válasza:
Nem. Én sem olyannal veszítettem el. 18L
7/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek azok a lányok, akiknek nem kell szerelem hozzá, szívesen csinálnák ismeretlennel, hogy túl legyenek rajta és ha bénáznának picit, akkor ne kelljen újra találkozni az illető sráccal?
2014. febr. 24. 15:10
9/11 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor igen. 22L
10/11 A kérdező kommentje:
9-es. Nálad így is történt vagy még szűz vagy?
2014. febr. 26. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!