Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el neki, hogy...

Hogy mondjam el neki, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
A barátom 18, én pedig 15. Normálisnak érzem, hogy még szűz vagyok, de nagyon friss a kapcsolat és erről még úgy nem esett szó. Vagyis inkább kitértem a téma elől. Úgy érzem, hogy neki szeretném adni magam, de nem 1-2 hét után. Nem tudja, hogy még nem voltam fiúval, és hogy még ezzel kicsit várni szeretnék... de nem tudom, hogy mondhatnám el neki. Pedig tudom, hogy még tisztelne is miatta, örülne.
2014. jan. 1. 03:42
 1/9 AndrejjaMarijann ***** válasza:
76%

Várj még ezzel babám,ej,ne haragudj a becézésért,kicsit becsíptem,ha szóba jön,akkor mondd el neki!

Annyira örülni fog,hogy csak na,de ha ezt te is tudod,akkor mi a baj?

2014. jan. 1. 03:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Semmi gond :))

legalább 2-3 (akár 4...) hónapig még nem szeretnék semmit, nem arról van szó. :)

Nem értem én sem, miért nem tudom neki megmondani, egyszerűen tudom, hogy ő "tapasztalt" ilyen téren, én meg hát... :D

2014. jan. 1. 03:48
 3/9 anonim ***** válasza:
kertelés nélkül így feketén fehéren mond majd el ,ha arra terelődik a szó
2014. jan. 1. 03:49
 4/9 AndrejjaMarijann ***** válasza:

Ó,kérlek sose adj meg előre időintervallumot,mert teljesen felesleges. :)

Az első párommal,aki elvette a szüzességem,6 hónap után feküdtünk le egymással.

Lehet,hogy előbb szeretnéd majd,mint akár 4 hónap,ahogyan írtad.Lehet,hogy később.

Minden a bizalmon,a kapcsolat őszinteségén,és a boldogságon múlik.

Ne görcsölj ezen,ha az elején vagytok,erről még ne is beszélj,mert minek,még csak ismerkedtek egymással.

Legyen boldog kapcsolatotok! :)

2014. jan. 1. 03:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Megy a zöld mancs :D

2014. jan. 1. 03:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Így mondd, ahogy leírtad.
2014. jan. 1. 07:34
 7/9 anonim válasza:
én is így voltam a barátnőmmel, én már nem, de ő még szűz volt, lehet hogy kicsit furán hangzik, de rövid idő alatt nagyon megszerettem, ő is engem, és kb 1 hónap után lefeküdtünk, korai vagy nem korai, de azóta is együtt vagyunk, és nem bánta meg ő sem, hogy "elsiettük"
2014. jan. 1. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
az ilyen kapcsolatok, amiben alapvető dolgokról sem beszélnek, nem viszik sokra.
2014. jan. 1. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Üzenném a barátodnak, hogy szűz csajjal azért nem jó komoly kapcsolatot kialakítni, mert egy idő után úgyis félrekúr, mert érdekli a dolog és kíváncsi. Ezt tapasztalatból mondom.
2014. márc. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!