Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el, hogy szűz...

Hogy mondjam el, hogy szűz vagyok, de nincs meg a szűzhártyám?

Figyelt kérdés

Még soha nem voltam férfivel, de kiskoromban nálunk a családban egy a téma tabu volt, és mivel semmit nem tudtam erről a dologról, már fizikailag nem vagyok szűz.

Tudom, hogy ez nagyon ciki, meg szörnyen tudatlan voltam, de most már nem tudom visszacsinálni sajnos, csak azt tudom megfogadni, hogy a gyerekemmel szemben nem lesznek olyan tabuk, hogy nem kérdezhet meg ilyesmit.

2013. szept. 8. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
csak így, egyszerűen, ahogy leírtad
2013. szept. 8. 19:21
 2/13 A kérdező kommentje:

Csak nagyon szégyellem, hogy nálunk ez máig ilyen tabu és úgy lett beállítva, hogy erről beszélni rossz dolog és miközben a saját testem fedeztem fel kicsiként, nem tudtam, hogy van olyan, hogy szűzhártya és erre vigyáznom kell.

Ez így borzalmasan hangzik

2013. szept. 8. 19:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez nem gáz..nem voltál hibás hisz nem tudhattad...
2013. szept. 8. 19:25
 4/13 A kérdező kommentje:
de akkor is... saját magamnak vettem el! ez morbid és gusztustalan, magamtól is undorodok
2013. szept. 8. 19:25
 5/13 A kérdező kommentje:
igen, földugtam magamnak dolgokat, mert jó érzés volt, csak nem tudtam, mit csinálok...
2013. szept. 8. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Rengeteg lánynak sportolás közben szakad ki, esetleg egy rossz mozdulat következtében, vagy ugyanúgy maszturbálás során, mint nálad. Nekem mondjuk speciel a párom szakította át, de még a negyedik alkalomkor is véreztem 2-3 napig, szóval ilyen szempontból meg inkább örülj, hogy nem kell majd ilyenekkel törődnötök. :) Mert ugyebár ettől még addig szűz vagy, egész addig, amíg nem hatoltak beléd.

21/L

2013. szept. 8. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

van két jó, és egy rossz hírem. felváltva fogom mondani:

első jó:még nem voltam fiúval, de régóta masztizom

viszont ezzel kapcsolatos a rossz hír: közben átszakítottam magamnak

de éppen ezért: annyira nem kell óvatoskodnunk! :-)

2013. szept. 8. 19:51
 8/13 A kérdező kommentje:
tehát ha ezt elmondanám a srácnak, nem hagyna ott?
2013. szept. 8. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
eleve miért hagyna? jó esetben nem csak a szüzességed miat akar veled lenni, és egyébként az se valószínű, h ő még nem kostolt bele az örömökbe. tehát, ha esetleg nem is hinné, akkor se lenne "jogalapja" a szemrehányásra!
2013. szept. 8. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Mikor én elvesztettem a szüzességem, egyáltalán nem vérzett vagy fájt, pedig "nem vettem el a saját szüzességem".

Szerintem ezt felesleges elmondani így.

2013. szept. 8. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!