Hogy mondjam el, hogy szűz vagyok, de nincs meg a szűzhártyám?
Még soha nem voltam férfivel, de kiskoromban nálunk a családban egy a téma tabu volt, és mivel semmit nem tudtam erről a dologról, már fizikailag nem vagyok szűz.
Tudom, hogy ez nagyon ciki, meg szörnyen tudatlan voltam, de most már nem tudom visszacsinálni sajnos, csak azt tudom megfogadni, hogy a gyerekemmel szemben nem lesznek olyan tabuk, hogy nem kérdezhet meg ilyesmit.
Csak nagyon szégyellem, hogy nálunk ez máig ilyen tabu és úgy lett beállítva, hogy erről beszélni rossz dolog és miközben a saját testem fedeztem fel kicsiként, nem tudtam, hogy van olyan, hogy szűzhártya és erre vigyáznom kell.
Ez így borzalmasan hangzik
Rengeteg lánynak sportolás közben szakad ki, esetleg egy rossz mozdulat következtében, vagy ugyanúgy maszturbálás során, mint nálad. Nekem mondjuk speciel a párom szakította át, de még a negyedik alkalomkor is véreztem 2-3 napig, szóval ilyen szempontból meg inkább örülj, hogy nem kell majd ilyenekkel törődnötök. :) Mert ugyebár ettől még addig szűz vagy, egész addig, amíg nem hatoltak beléd.
21/L
van két jó, és egy rossz hírem. felváltva fogom mondani:
első jó:még nem voltam fiúval, de régóta masztizom
viszont ezzel kapcsolatos a rossz hír: közben átszakítottam magamnak
de éppen ezért: annyira nem kell óvatoskodnunk! :-)
Mikor én elvesztettem a szüzességem, egyáltalán nem vérzett vagy fájt, pedig "nem vettem el a saját szüzességem".
Szerintem ezt felesleges elmondani így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!