Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves szűz lány vagyok és...

16 éves szűz lány vagyok és még soha nem volt bennem semmi, érdekelne, hány ujjamat és milyen mélyre dughatom, hogy szakítsam el a szűzhártyám?

Figyelt kérdés

2013. júl. 1. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a szűzhártyádat hagyd meg a fiuknak :P
2013. júl. 1. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Én is 16 évesen kezdtem. Előtte jól mosd meg a kezed, és lassan csináld. Jól izgasd fel magad. Én egy éve ujjazom magam, de nekem még mindig egy ujjal kényelmes csak. Ha kellően fel vagy izgulva, a hüvelybemenet könnyen szétnyílik, és akkor tövig is benyomhatod az ujjad. :DDD

17L

2013. júl. 1. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ujjaddal nem valószínű, hogy elszakítanád a szűzhártyád. Különben mire oda jutnának a lányok, rég nem lenne szűzhártyájuk, mert nagyjából mindenki használ tampont, az meg ugyanaz... Többet meg nem hiszem, hogy kényelmesen magadba tudnál rakni. Miért akarod elszakítani??
2013. júl. 1. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az első válaszolónak! Ezt hagyd meg annak a fiúnak akivel kölcsönösen szeretitek majd egymást és bízol benne!
2013. júl. 1. 17:00
 5/8 BTzone509 válasza:
Csak beléd ne élvezzen használjatok gumit :D
2013. júl. 1. 17:23
 6/8 Sudribunkó ***** válasza:
53%

Ha biztosra szeretnél menni;

1. kenegess be egy 2.5L kólás üveget disznózsírral

2. tedd a padlóra

3. lendületből ülj bele

Garantált!

2013. júl. 4. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont xD szakadok
2013. júl. 25. 00:53
 8/8 anonim válasza:
Istenem mekkora (finoman fogalmazva) idióta tinik vannak már!!!!! Mi a jó büdös francért akarja a saját szűzhártyáját átszakítani? Attól még szűz marad és az első sexuális kapcsolat ugyan úgy fájhat. komolyan mondom az ilyen tini p.csáknak arzént kéne adni iskolatej helyett.
2013. júl. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!