Szexre számít? Hogy mondjam meg neki, hogy én várni szeretnék még?
2 hónapja együtt vagyok a barátommal és csütörtökön nála alszom, most először. De nem tudom, hogy arra számít-e, hogy lefekszem vele, mert még sosem voltunk így együtt.
Ő már tapasztalt, elég sok lánnyal lefeküdt, de én még szűz vagyok, ő az első barátom.
Nem akarok neki csalódást okozni, de még nem szeretnék lefeküdni vele. Nem azért, mert nem bízom benne, vagy nem szeretném... Csak én igazából évek óta epekedek érte és nem akarom csak úgy odaadni magam 2 hónap után.
Viszont ma náluk voltam és kerestem a telefontöltőjét. Az éjjeliszekrényében volt egy csomag óvszer.
Attól, hogy volt nála óvszer, még nem biztos, hogy azonnal rád akarja erőltetni minden áron a szexet. Inkább vedd pozitívumnak, ezek szerint felelősségteljes, mindig védekezik. Lehet, hogy hónapok óta ott van az a csomag óvszer.
Egyébként meg simán mondd el neki őszintén. Ha ilyen dolgokat nem tudtok megbeszélni, akkor nem sok értelme van folytatni a kapcsolatotokat.
Mondd meg neki, hogy még nem akarsz lefeküdni vele!
Viszont arra számíts, hogy csütörtökön kis simi-tipi-tapi-nyali-fali... lehet. Ha már tapasztalt, akkor két hónap után szerintem joggal várhat el egy kis pettinget.
Szerintem ha szeret akkor megért. Én anno mikor először aludtam a barátomnál és elkezdtünk "úgy" csókolózni, nagyon beindított, meg ő is fffu nagyon akarta már, mégis megállított és megkérdezte hogy tényleg felkészültem? Én meg nem tudtam eldönteni úgyhogy azt mondtam hogy talán. És akkor mondta hogy jó ameddig nem mondok biztos igent addig nem erőlteti. pedig már a vetkőzésnél tartottunk. Úgyhogy szerintem te is kb akkor mondd el neki mikor már tényleg egyértelmű lesz hogy azt akarja. És ha szeret akkor megért.
Amúgymeg ha már ott leszel lehet te is annyira fel leszel izgulva hogy már nem érdekelne semmi csak hogy tegye már be :D nálam is az elsőnél amúgy meg voltam róla győződve hogy nem engedem neki aztán végül én akartam legjobban...
20/L
#7: Teljesen jól írod.
De azért az fiú a biztosan megérdemel legalább egy kis (vagy nagy) pettinget, főleg, ha megérti, hogy a szex az majd később lesz. Ha tényleg semmit sem engedsz neki, akkor ne csodálkozz, ha esetleg kiakad.
Nem is beszélve az orális szexről, amivel még talán hónapokig el tudtok lenni, mielőtt megtörténik az aktus is.
@8: Ugyanezt írtam fentebb, de úgy tűnik, hogy az senkinek se tetszett. Érdekes emberek fordulnak meg errefelé...
(5-ös válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!