Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtartjuk együtt a szüzességü...

Megtartjuk együtt a szüzességünket a házasságig?

Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok, és szívesen megismerkednék egy kedves, őszinte fiúval. :)
2014. márc. 26. 17:32
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
0%
18:18-as, bocsi hogy megkerdezem, de abban a katolikus iskolaban miert nem tanitjak, hogy Isten megtiltotta a hazassag elotti szexualitast?:) de nem szamit, hallgassatok csak az okos baratokra.. (a katolikus vallas is csak ennyit er... Maguk kitalaljak mit szabad es mit nem, ami nekik epp tetszik, azt meg figyelembe se veszik mi van megirva.)
2014. márc. 26. 18:23
 22/37 anonim ***** válasza:
38%

Szex nem bűn.

Régi babonasággal, és demagógiával ne fertőzzük már az embertársainkat bakker.

Ez biztos "menő" volt sokkal primitivebb korokban amikor az egyetlen értelmes módja volt a nemi betegségek ellen (ugyanis ezért találták ki annó, de senki torkán nem lehetett lenyomni csak ha "isten" rendeli igy) de már elmúlt a sötét középkor ideje.

Meg kéne már érteni, hogy a régiek nem azért csomagoltak mindent vallási köntösbe mert az valami isteni igazság, hanem mert A. csak igy tudták magyarázni a világot 2. A társadalmi szabályzókat csak a vallással lehetett elfogadtatni az irástudatlan tömegekkel.

Ennyi a magyarázata, nem más. Ez kb: olyan, amikor már tudjuk, mi a naprendszer ne erőszakoskodjunk már a geocentikus világképpel.

Ne butitsuk már embertársainkat

2014. márc. 26. 18:25
 23/37 anonim ***** válasza:
33%

21# A Bibilában az van benne, hogy ne paráználkodj.

Szeritem az nem paráználkodás, hogy egy olyannal akivel kölcsönösen szeretitek egymást és bíztok a másikban szeretkeztek.

Az hogy részegen egy házibuliban szórakozik az ember egy szinte idegen csajjal, az már paráználkodás.

2014. márc. 26. 18:28
 24/37 anonim ***** válasza:

"Ez biztos "menő" volt sokkal primitivebb korokban amikor az egyetlen értelmes módja volt a nemi betegségek ellen (ugyanis ezért találták ki annó, de senki torkán nem lehetett lenyomni csak ha "isten" rendeli igy..."

Ez most komoly?

Semmelweis előtt (1850-es évek) a sebész teljes nyugalommal ment át a boncteremből a kismamához. De igen, a sötét középkorban, egész biztos a nemi betegségeket akarták kivédeni. :D Butaságokat azért tényleg ne terjesszünk már...

2014. márc. 26. 18:32
 25/37 anonim ***** válasza:
21%

Egyébként igen, a nemi betegségek ellen voltak ezek a szabályok. És igen, 1850 előtt sem voltak tisztában egy raklap dologgal. Ez a fejlődés.

Nem kéne évezredes vallási babonákat, és demagógiákat tényként állitani egy felvilágosult korban.

Aki elhiszi ezeket magára vessen.

2014. márc. 26. 18:35
 26/37 PearlDiver ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy vannak párok, akiknek a házassága akkor is boldog, ha az esküvő előtt már nemi életet élnek, vannak, akik megvárják és utána boldogok lesznek, vannak akik megvárják és nem lesz jó a házasság, és van egy rakás akik nem várják meg és szar is lesz a kapcsolat. Aki egyáltalán gondol arra, hogy jó házasságot szeretne, nézzen körül a világban, meg az ismerősei között, és keressen minél több példát erre is, arra is. Ez alapján pedig igyekezzen bölcsen eldönteni, mi a jó neki.
2014. márc. 26. 19:00
 27/37 anonim ***** válasza:
PearlDiver, ez egy szép lezárás volt! :)
2014. márc. 26. 19:07
 28/37 anonim ***** válasza:
21%

Én is katolikus vagyok, de én szexelek a barátaimmal. Milyen jól tettem!

Sajnos a legelső barátomét abszolut nem éreztem. Szörnyű volt. És ilyen nem csak 99,9%-ban fordul elő. Ha hozzámentem volna szüzen (mert egyébként szerettem), akkor borzalmas évek vártak volna rám. Örülök, hogy nem így tettem.

A második havonta (!!) akart együtt lenni. Nekem ez édes kevés. Ez se lett volna szép házasság.

Mindkettő olyan probléma, amiről aztán beszélgethettek napestig, megoldás nem lesz rá.

Kérdező, szép az elved, de ha reálisan gondolkodsz, rájössz, hogy csak magadnak teszel ezzel rosszat.

2014. márc. 26. 20:00
 29/37 anonim ***** válasza:
57%
30f vagyok, és engem érdekel a dolog, ha 1 éven belül házasodunk.
2014. márc. 26. 20:02
 30/37 anonim ***** válasza:
12%

Persze, majd megoldjátok... akkor is, ha neki túl nagy, és mondjuk

a) be sem fér

b) minden alkalommal iszonyat fájni fog.

Mindenesetre optimista - vagy inkább naiv? - vagy. Hidd el, ne érdemes házasságig várni vele, de Te tudod.

Mellékesen jegyzem meg: egyik barátnőm várt vele. A férje egy tapló (amit házasság előttig egész jól titkolt), akkor van szex, amikor ő akarja - kvázi mindig megerőszakolja a csajt -, és semmit nem ad (élvezet) cserébe a lányzónak.

2014. márc. 27. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!