A barátnőm azt mondta, már nem szűz, de mikor együtt voltunk, úgy éreztem, hogy mégis az. Ilyen lehetséges?
Én megmondom őszintén, hogy annak idején amikor elveszítettem a szüzességemet, nem szerelemből tettem, hanem mert túl akartam esni rajta. És akivel túlestem rajta, kimutattam, hogy akarom őt, akartam is, éppen ezért nem mondtam, hogy szűz voltam még, de persze észrevette. Pont azok történtek velem, amiket te itt leírtál. Egyébként utána egymásba szerettünk ezzel a sráccal és 2 évig együtt voltunk. Ő akkor megkérdezte, hogy szűz voltam még, mert látszott rajtam, hogy eléggé fájt és olyan feszült voltam, de ettől függetlenül jól érezte magát velem és nem baj, hogy az voltam, csak megkérdezte. És én mondtam, hogy igen, az voltam, de meg akartam tenni, így megtettem.
Esetleg nem félreérthető módon te is megkérdezheted tőle. Csak hát, ha ő azt mondta, hogy nem az és hogy mennyi pasija volt már, akkor nyilván nem fogja bevallani, hogy hazudott, ha meg nem volt az, akkor meg akár az is lehet, hogy nem igazán volt benne a dologban, nem izgult fel eléggé és esetleg azért tűnt úgy, mintha az lett volna.
Nem feltétlenül hazudott.
A szűkösség többnyire genetikai adottság, van aki évek után is ugyanolyan szűk. Vérzés és fájdalom pedig előfordulhat ha feszült, nem izgattad fel elégé, nem lazult el elégé vagy csak nagyon rágörcsölt ti első szeretkezésetekre. Ilyenkor a stressz hatására az amúgy is szűk izmok még feszesebbek szóval egy kis vérzés előfordulhat.
Szerintem ne cseszegesd a kérdésekkel. Ha az volt az volt, ha nem akkor meg nem. Szerintem már baromi mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!