Én és a barátom 13 évesek vagyunk, és még nem voltunk együtt, de már 2-szer majdnem lefeküdtünk! Petting az lehetséges és én attól félek hogy annyira felizgulunk, hogy végül megtörténik a szex is! mit csináljunk?
mit csináljatok?
üljetek le barbiezni vagy ha nem akar akkor hozza át a kiskocsiait :)
jó móka lex, jobb mint a petting hidd el nekem :DD
csőssz
Itt mindenki úgy gondolja ismer titeket és ismeri a kapcsolatotokat. Ez abból adódik hogy mindenknek tele van a töke ezekkel a sok kamu és sajnos sokszor nem kamu hírekkel h milyen korán pazarolják el magukat a gyerekek.
Mert van korai érdeklődés, az oviban is egymásét néztük. De ha ti lefekszetek, az nem normális. És ez tény.
Máskülönben, ha olyan a kapcsolat, olyan érettnek gondolod magad, akkor viszont az érettségből kéne belátni h még nem kéne.
Szia! Na asszem, hogy én leszek az elso aki nem kuld el babázni:))) Szóval szerintem nyugodtan pettingeljetek, de szerintem a szexszel még várjatok pár hónapot. Maximálisan meg tudlak érteni, hogy ilyen korban már vannak ilyen vágyaid, és ez normális dolog, de most még azért nem kéne megtenni, eloszor kezdjétek el felfedezni egymás testét és majd rájossz, hogy tényleg szukséged van-e rá.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!