Én és a barátom 13 évesek vagyunk, és még nem voltunk együtt, de már 2-szer majdnem lefeküdtünk! Petting az lehetséges és én attól félek hogy annyira felizgulunk, hogy végül megtörténik a szex is! mit csináljunk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 18:41
22/26 anonim válasza:
13 évesen bulizni SEM kéne. Tudod, hogy egy 13 éves az körülbelül egy hetedikes gyerek? 16-15 év környékén már serdül, tényleg ajánlatosabb addig várni. De 13, nagyon korai... Ezen nincs mit ragozni. Nem vagyok apáca, 19 éves lány vagyok, bulizok, élek, de azt mondom ennyire ne legyünk liberálisak, ne legyen már minden megengedve! Ez nagyon elkeserítő!
23/26 anonim válasza:
Jó nagy k*rva vagy,ha már 13 évesen k*rogatnak! xDxD
24/26 anonim válasza:
Inkább mennyetek el a játszótérre :D
25/26 anonim válasza:
13 évesen nem szexelni kéne ! Egy -egy smárolás belefér de több nem !
13/F
26/26 anonim válasza:
Akkor igazat adok neked.Én is 13 évesen pettingeltem először.Nagyon jó volt , a barátom 17 volt.Nyugodtan lehet petting , csak vigyázzatok , legyen nálatok óvszer , ha "nem bírtok magatokkal".Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!