Én és a barátom 13 évesek vagyunk, és még nem voltunk együtt, de már 2-szer majdnem lefeküdtünk! Petting az lehetséges és én attól félek hogy annyira felizgulunk, hogy végül megtörténik a szex is! mit csináljunk?
Szerintem is pettingeljetek még sokat, ismerjétek meg egymás testét, hidd el ez még sokkal izgalmasabb és érdekesebb dolog, mint a sex, mert ebben nem tudsz csalódni, ez biztosan jó lesz mindkettőtöknek, valószínűleg nem is esel teherbe, így ezzel sem lesz gondod, viszont örömet tudtok szerezni egymásnak :)
A kérdésedből úgy látom, hogy még nem igazán vagy felkészülve a szexre, mond el neki ha tényleg így van, és ha szeret akkor meg fogja érteni.
Drágám!
Épp tegnap este volt a tévében két korodbeli kiskamasz, akiknek gyereke született egy ilyen "szerelemből"!
Felgogtad, hogy a szexből még akkoris lehet gyerek, ha védekeznek a nagy és okos felnőttek is, ugye??!
Tudod, ha szeretsz valakit, rengeteg más módja van, hogy kifejezd, főleg ilyen kisgyerekként!
Megértem a kíváncsiságodat, de mély nyomokat hagy majd benned a túlkorai kamaszkori szex, és lehet hogy idősebb, érettebb fejjel szexuális és lelki zavaraid lesznek tőle!
És ha véletlenül becsúszik a baba, mehetsz sírva a szüleidhez, akik vagy visznek nőgyógyászhoz kikapartatni, vagy gyerekként szülnöd kell egy gyereket, hátralévő életed meg el is lesz cseszve!
Mindezek tudatában jó szexelést, csak az ovónéni meg ne lássa....:/
Éretlenebb vagy mint azt valaha is gondolnád!!
13 évesen???????????????????????????? tudod mit csináljatok?????
Írjátok meg szépen a leckét holnapra és utána menjetek kia játszótérre!
13 evesen meg eretlenek vagytok..
nem vagyto krendesen kifejlodve se nem hogy erzelmeitek meg ilyen..
13 evesen meg nem kell petting es nem hogy nem tudtok leallni ..
maradjatok ilyenkor meg a cskolozasnal es kezen fogva setalasnal!!
15 vok és lány, és szűz.
Szerintem 13 évesen nem kell még szexelni, és tudom hogy nehéz önuralmat gyakorolni, főleg ha szeretitek egymást, mert én is így vagyok a barátommal(ő 14 éves).De még várunk, sokkal jobb lesz, ha nem ugrotok rögtön egymásnak, 13 évesen még korai, főleg egy lánynak(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!