Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én és a barátom 13 évesek...

Én és a barátom 13 évesek vagyunk, és még nem voltunk együtt, de már 2-szer majdnem lefeküdtünk! Petting az lehetséges és én attól félek hogy annyira felizgulunk, hogy végül megtörténik a szex is! mit csináljunk?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 18:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is pettingeljetek még sokat, ismerjétek meg egymás testét, hidd el ez még sokkal izgalmasabb és érdekesebb dolog, mint a sex, mert ebben nem tudsz csalódni, ez biztosan jó lesz mindkettőtöknek, valószínűleg nem is esel teherbe, így ezzel sem lesz gondod, viszont örömet tudtok szerezni egymásnak :)

A kérdésedből úgy látom, hogy még nem igazán vagy felkészülve a szexre, mond el neki ha tényleg így van, és ha szeret akkor meg fogja érteni.

2009. febr. 10. 13:07
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
LoL 13 évesen én is csak annyit tudtam hogy felmegyek oszitársamhoz és jól megpakolom... de most már tudom hogy ez nem igy megy :) hanem szeretetből ;)
2009. febr. 10. 21:39
 13/26 wolfud válasza:
92%
hát figyelj nem is tudom szerintem várj 14-15 éveskorodig mert akkortól lehet élvezni, és a lompos is nő egy kicsit addigra, hiába mondják azt, hogy nem fontos, de mégsem utolso szempont;) én már csak tudom mert 13,5 éves koromba volt meg az első hidd el azzal a lánnyal nem élveztem annyira mint most a mostanival!
2009. febr. 11. 23:22
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Próbáljatok némi önuralmat gyakorolni. Arra az esetre ha a petting elvenné az összeset, legyen azért kéznél óvszer, de lehetőleg ne kelljen használni. Tényleg egy kicsit fiatalok vagytok, és nem árt ha még néhány hónapig ismerkedtek egymás testével.
2009. febr. 12. 17:00
 15/26 anonim válasza:
57%

Drágám!

Épp tegnap este volt a tévében két korodbeli kiskamasz, akiknek gyereke született egy ilyen "szerelemből"!

Felgogtad, hogy a szexből még akkoris lehet gyerek, ha védekeznek a nagy és okos felnőttek is, ugye??!

Tudod, ha szeretsz valakit, rengeteg más módja van, hogy kifejezd, főleg ilyen kisgyerekként!

Megértem a kíváncsiságodat, de mély nyomokat hagy majd benned a túlkorai kamaszkori szex, és lehet hogy idősebb, érettebb fejjel szexuális és lelki zavaraid lesznek tőle!

És ha véletlenül becsúszik a baba, mehetsz sírva a szüleidhez, akik vagy visznek nőgyógyászhoz kikapartatni, vagy gyerekként szülnöd kell egy gyereket, hátralévő életed meg el is lesz cseszve!

Mindezek tudatában jó szexelést, csak az ovónéni meg ne lássa....:/

Éretlenebb vagy mint azt valaha is gondolnád!!

2009. febr. 14. 03:10
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
03:10-sel nem értek egyet! Miért drágámozod és kisgyerekezed le szegény lányt? Csak egy kérdést tett fel, te meg így kiosztod és lenézed! Pff, amúgy te sem lehetsz sokkal okosabb! 13 éves korban már azért érdeklodnek az emberek, ö meg csak tanácsot kért!!!
2009. febr. 14. 17:00
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

13 évesen???????????????????????????? tudod mit csináljatok?????

Írjátok meg szépen a leckét holnapra és utána menjetek kia játszótérre!

2009. febr. 19. 13:13
 18/26 anonim ***** válasza:
8%
13 évesen????? Élvezni kéne az életet bulizni. nem ilyen komoly dologba belekezdeni inkább csak menjetek el együtt sétálni és beszélgessetek!! Korai még ez nektek!!!
2009. febr. 28. 12:01
 19/26 anonim ***** válasza:

13 evesen meg eretlenek vagytok..

nem vagyto krendesen kifejlodve se nem hogy erzelmeitek meg ilyen..

13 evesen meg nem kell petting es nem hogy nem tudtok leallni ..

maradjatok ilyenkor meg a cskolozasnal es kezen fogva setalasnal!!

2009. ápr. 15. 20:18
 20/26 anonim válasza:
100%

15 vok és lány, és szűz.

Szerintem 13 évesen nem kell még szexelni, és tudom hogy nehéz önuralmat gyakorolni, főleg ha szeretitek egymást, mert én is így vagyok a barátommal(ő 14 éves).De még várunk, sokkal jobb lesz, ha nem ugrotok rögtön egymásnak, 13 évesen még korai, főleg egy lánynak(szerintem)

2009. máj. 23. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!