Megtartjuk együtt a szüzességünket a házasságig?
Te tudod kérdező.
Csak tudod a szexuális össze nem illőség azt jelenti, hogy idővel gyakorlatilag tropa lesz.
Totál értelemetlen leélni az életedet egy csapnivaló nemi élettel. Ez gyakorlatilag nettó baromság.
Te tudod, de nagyon nagy hüyleség akárki beszélte be neked ezt az ökörséget.
Jót mosolyogtam a válaszokon. Különösen a 12-én. A vallásos házasságok 90%-a ilyen, és a válási arány közelében sincs a világiakéval szemben. Mielőtt írnátok, nem, nem azért, mert nem válnak, ugyanis ismerek olyat is, de ők sem a szexualitás miatt váltak el.
Hirtelenjében 12 pár jut eszembe, akiket ismerek és így házasodtak, köszönik szépen, nagyon jól vannak, de persze biztosan csak "mázlijuk" volt.
Aki esetleg nincs képben, a pénisz és a vagina 99,99%-ban összeillik. (persze nem tagadom, vannak extrém kivételek) A többi pedig a páron múlik, és őszintén sajnálom azokat, akik eszerint választanak párt.
Kérdező, én is így fogok házasodni sok más barátommal együtt. Nem vagy egyedül, közel sem, csak itt a válaszadók úgy tesznek mintha földönkívüli lennél, pusztán azért, mert ŐK nem ismernek ilyen embereket. Az előnye, hogy a várakozás során megbizonyosodhatok róla, hogy akkor sem fog elhagyni, ha esetleg súlyos beteg leszek és nem tudunk úgy együtt lenni és a többi. Persze ez fordítva is igaz. :) A közöttünk lévő lelki kapcsolat, amelyet folyamatosan erősítünk, sokallta erősebb bármilyen testiségnél, kívánom, hogy ez veled is így legyen! Nem lesz "összehasonlítási alapunk", így úgy leszünk tökéletesek egymásnak, ahogy vagyunk.
Ha a közeljövőben valaki "beszólna" neked, hogy "cipőt se veszünk próba nélkül", nyugodtan kérdezz vissza, hogy "fogkefét is úgy vásárolsz, hogy végig próbálgatod a drogériában?" ;)
Egy link, ha "sorstársakról olvasgatnál: [link]
Jó tanács: Ne itt próbálj így ismerkedni, sajnos nem fogsz sok sikerrel járni, pedig a döntésed helyes!
Igen, ezzel a vallásossággal mindent el is mondtál :)
Maradjunk annyiban, tévedsz, de úgy sem tudunk meggyőzni.
Én felelőséggel nem fogok elvont áltudományos, vagy légbőlkapott ideológiák (inkább közképkori demagógiák) alapján olyat mondani neki amivel árthatok.
Kedves kérdező! Tisztellek ezért a döntésedért, de sajnos nem egészen tudok egyetérteni.
Én katolikus fiúosztályba járok, ennek ellenenére az osztályban senki sincs aki elvből házasságig akarna várni. A többségünk olyan értékrenddel rendelkezik, hogy ha már egy komoly kapcsolatban vannak hosszabb ideje, akkor nem látják értelmét annak, hogy miért ne szeretkezzenek.
Tehát ha úgy érzed, hogy találtál egy rendes srácot akinek hasonló az értékrendje de mégis szeretne Veled szeretkezni, akkor ne mondj neki nemet mert nagyon nagy eséllyel elveszítheted, még akkor is ha igazán szeretne.
Szóval sok sikert akárhogy is döntesz :)
19F
12-es: Mert az állításodnak pont az ellenkezője igaz. :)
16-os: Bizonyára dogmák, mert nyilván nem létező emberekről beszélek. :) Mondd, te pl. hány ilyet ismersz? A kérdés költői... A "középkori" módszernek semmi köze nem volt a szüzességhez, hanem a patriarchális társadalomban édesapa adta össze a kislányt, nem a szerelmével, hanem a megfelelő hozománnyal. Ezek a házasságok ezért nem voltak jók, nem a tisztaság miatt. Elhiheted, akik szűzen, önakaratukból, szerelemből házasodtak, akkor is boldogok voltak, ahogyan most is azok.
A továbbiakban nem kívánok reagálni, a privát levelekre sem fogok. Nem akarok sem vitát generálni, sem részt venni benne, egyszerűen a kérdezőnek szerettem volna válaszolni, hogy az ellen oldal állításaival szemben, lássa azt is, van nagyon jól működő másik oldal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!