16/L vagyok, szűz. Kezdek attól félni, hogy majd ha ilyen 20 éves koromban találok társat, nem fog neki tetszeni, hogy szűz leszek. Sokszor hallom, hogy az ennyi időseknek ez "macera", hogy tanítgatni kell a partnert. Szerintetek?
Én 27 voltam. Volt bennem egy félelem, hogy mit szól majd a párom, de a mai napig hálás, amiért úgymost vártam rá. Már sokszor elmondta, hogy neki ez nagyon tetszett, megtisztelve érezte magát és a mai napig szeretettel gondol arra, hogy nem akartalm akárkivel elveszíteni, mert az az alvárás... Sokkal jobb azzal, akit szeretsz. Nálam a megfelelő partner 27 évesen jött el. És nem bánom egyáltalán.
aki cikinek érzi, hogy tanítgasson az nem szeret, hanem csak a dugás neki a lényeg.
20 éves lány vagyok és szűz.
Semmilyen "defektem" sincs, csak nem voltam még igazán szerelmes. A komoly tiniszerelem pedig nálam kimaradt a versenysport miatt.
Megtehettem volna, hogy ismerőssel/buliban összejövök valakivel. Szerintem ez nem éri meg, nem az a beállítottságú ember vagyok. Csupán szerelemre,és érzésekre várok, nem a fehér lovas szőke hercegre.
Ha a szüzessége miatt elutasítana az a fiú, akivel már komolyan ismerkedem, hát tegye! Legalább kiderül, hogy miért is lett volna velem. ;)
"Szűz csajjal azért nem jó komoly kapcsolatot kialakítani, mert egy idő után úgyis félrekúr, mert érdekli a dolog és kíváncsi."
Ez félig igaz. Az való igaz, hogy egy idő után ki akarja próbálni mással is a szexet, ezért el fog hagyni. De egy szűz csajjal 5 évig is tarthat egy komoly kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!