Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16/L vagyok, szűz. Kezdek...

16/L vagyok, szűz. Kezdek attól félni, hogy majd ha ilyen 20 éves koromban találok társat, nem fog neki tetszeni, hogy szűz leszek. Sokszor hallom, hogy az ennyi időseknek ez "macera", hogy tanítgatni kell a partnert. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. márc. 19. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Akinek ez "macera", azzal ne foglalkozz! Ezért eszedbe ne jusson lefeküdni senkivel ha nem vagy szerelmes!
2014. márc. 20. 07:16
 12/20 anonim ***** válasza:
ha szeretni fog,nem lesz ezzel semmi gondja,sőt,én most vagyok 20 és én is izgultam ezen hogy mi lesz ha a barátomnak nem fog tetszeni,de kifejezetten örült neki hogy ő "tanítgathat",nem értem meg azokat akiknek ez gondot jelent,nemhogy örülnének hogy ő az első komoly kapcsolat valaki életében,annyira hogy neki adja a szüzességét, ilyeneken csak az problémázik akinek a szex fontosabb mint az érzelmek,ilyenekkel meg én nem nagyon kezdenék
2014. márc. 20. 11:24
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Szűz csajjal azért nem jó komoly kapcsolatot kialkítni, mert egy idő után úgyis félrekúr, mert érdekli a dolog és kíváncsi.
2014. márc. 20. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz ilyesmivel, aki tényleg szeret az majd tanítgat :D 21f
2014. márc. 21. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
17%
Jézusom ugye csak vicc hogy 16 vagy és még mindig szűz vagy áh ezt nem hiszem el hát már az gáz ha 14 évesen szűz vagy hát te beteg lehec vagy nagyon ronda vagy dagadt hogy senki nem tesz meg.hát nagyon gyorsan veszitsd el mert nagyon nagy gáz lesz 17-18 évesen már profinak kell lenned.
2014. márc. 22. 12:25
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Én 27 voltam. Volt bennem egy félelem, hogy mit szól majd a párom, de a mai napig hálás, amiért úgymost vártam rá. Már sokszor elmondta, hogy neki ez nagyon tetszett, megtisztelve érezte magát és a mai napig szeretettel gondol arra, hogy nem akartalm akárkivel elveszíteni, mert az az alvárás... Sokkal jobb azzal, akit szeretsz. Nálam a megfelelő partner 27 évesen jött el. És nem bánom egyáltalán.

aki cikinek érzi, hogy tanítgasson az nem szeret, hanem csak a dugás neki a lényeg.

2014. márc. 22. 19:34
 17/20 papalotifos válasza:
Egyáltalán nem gáz normális ahogyan gondolkozol de ha mégis lesz barátod akkor sztem 17-8 évesen ha mind2 fél akarja akk simán lefeküdhettek sztem! :)
2014. márc. 23. 12:22
 18/20 anonim ***** válasza:
22%
Én azt ajánlóm minnél hamarabb veszítsd el a szüzeséged mert nagyon ciki akit meglác az utcán elsőnek azzonnal feküdj le vele.mert ez nagyon súlyos phszihés problémákat okoz ha szűz vagy 16-17 évesen olyan öregen nagyon ciki és gáz egy fiúnak sem kelesz hisz egy szűz kis lányal senki sem foglalkozik csak a betegek és a pedofilok.
2014. márc. 23. 18:15
 19/20 anonim válasza:

20 éves lány vagyok és szűz.

Semmilyen "defektem" sincs, csak nem voltam még igazán szerelmes. A komoly tiniszerelem pedig nálam kimaradt a versenysport miatt.

Megtehettem volna, hogy ismerőssel/buliban összejövök valakivel. Szerintem ez nem éri meg, nem az a beállítottságú ember vagyok. Csupán szerelemre,és érzésekre várok, nem a fehér lovas szőke hercegre.

Ha a szüzessége miatt elutasítana az a fiú, akivel már komolyan ismerkedem, hát tegye! Legalább kiderül, hogy miért is lett volna velem. ;)

2014. márc. 24. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:

"Szűz csajjal azért nem jó komoly kapcsolatot kialakítani, mert egy idő után úgyis félrekúr, mert érdekli a dolog és kíváncsi."

Ez félig igaz. Az való igaz, hogy egy idő után ki akarja próbálni mással is a szexet, ezért el fog hagyni. De egy szűz csajjal 5 évig is tarthat egy komoly kapcsolat.

2021. júl. 9. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!