Szerintetek tudja, hogy már nem vagyok szűz és direkt provokál vagy nem tudja? L
Figyelt kérdés
2 évig szerelmes voltam egy fiúba aki folyton lenézett,hülyített,megalázott stb. Végre szét váltak utjaink. Rá kb fél évre megismertem a legjobb barátja haverját. Végül összejöttünk. Erre bezzeg keresett a régi szerelmem, hogy mizu meg stb.Elég jóba lettem vele (de csak barátként) meg aaaa legjobb barátjával is. Aztán kb 3 hónap után lefeküdtem az akkori pasimmal. Nekem az volt az első és megkértem, hogy erről inkább ne beszéljünk senkinek. Majd 5 hónap után szakítottam vele, mert más lányokkal szórakozgatott meg a családja...A haverja teljesen megutált.(nem tudom miért mikor nekem kellett volna őket)Majd a régi szerelmem bepróbálkozott de én visszautasítottam. Erre rá pár napra elkzdi, hogy féltettem a szüzességem és ezért szakítottam az ex pasimmal stb. Aztán mmeg nem tudom mire föl le r.....ozott. Szó szót követett, mert hát nem hagytam magam... (azóta sem beszélünk)Ez kb mar 7-8 hónapja történt de valami oknál fogva ma reggel eszembe jutott és nem hagyott nyugodni.2014. márc. 19. 20:26
2/2 anonim válasza:
az ilyen állatokkal már bocs utálom az ilyeneket irritáló személyiségek na mindegy véleményükre nem kell adni nagyképű f...fejek egyáltalán ne foglalkozz vele ilyen legalja néppel nem érdemes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!