Szerintetek még szűz volt?
Pénteken lefeküdtünk a barátnőmmel, és annak ellenére, hogy azt mondta, hogy neki ez lesz az első, egyáltalán nem vérzett és alig fájt neki. Nekem ez egy kicsit gyanús volt. Nem is azzal lenne a baj, hogy nem volt szűz, mert nem 14 éves, és nem is én vagyok az első barátja, hanem az, hogy (lehet) hazudott.
F/18
L/17
Barátom véletlenül meghallotta ahogy a barátnőivel arról beszélnek, hogy milyen volt az exével amikor lefeküdtek. Persze lehet, hogy a barátom csak félreértette avagy a barátnőinek mondott mást mint ami az igazság.
Viszont eltértünk a kérdéstől. Attól, hogy nem vérzett de nem is fájt neki annyira még lehetett szűz nem? Hozzáteszem, hogy már voltunk egy párszor "úgy" együtt,tehát petting meg ilyenek már voltak, csak most jutottunk el odáig, hogy tovább megyünk.
Én sem véreztem, és nem is fájt, csak egy kicsit, inkább furcsa volt. Nekem is azt mondták, hogy biztos hazudtam, meg hát barátnőknek is mondtam ezt-azt az exemről...
Beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!