Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek még szűz volt?

Szerintetek még szűz volt?

Figyelt kérdés

Pénteken lefeküdtünk a barátnőmmel, és annak ellenére, hogy azt mondta, hogy neki ez lesz az első, egyáltalán nem vérzett és alig fájt neki. Nekem ez egy kicsit gyanús volt. Nem is azzal lenne a baj, hogy nem volt szűz, mert nem 14 éves, és nem is én vagyok az első barátja, hanem az, hogy (lehet) hazudott.

F/18

L/17

2014. márc. 16. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég baj, ha úgy lefeküdtök egymással, hogy ennyire sem bíztok meg a másikban.
2014. márc. 16. 13:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak azért gondolom így mert az egyik barátom hallott valamit amiről arra tudok következtetni, hogy már nem az. (még mielőtt kérdeznétek, nem, nem valami pletyka.) Innentől kezdve kezdtem el kételkedni abban amit mondott. Mindkettőjükben bízom, csak mivel a barátom és a barátnőm állítása üti egymást... :)
2014. márc. 16. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a csajt, ha nem bízol benne. Ennyi. Akár ő hazudik, akár te nem hiszel neki, habár szűz, az őszintétlenség és a bizalom hiánya is hosszú távon megölné a kapcsolatot.
2014. márc. 16. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
2: Ha nem pletyka, akkor mi?
2014. márc. 16. 14:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Barátom véletlenül meghallotta ahogy a barátnőivel arról beszélnek, hogy milyen volt az exével amikor lefeküdtek. Persze lehet, hogy a barátom csak félreértette avagy a barátnőinek mondott mást mint ami az igazság.

Viszont eltértünk a kérdéstől. Attól, hogy nem vérzett de nem is fájt neki annyira még lehetett szűz nem? Hozzáteszem, hogy már voltunk egy párszor "úgy" együtt,tehát petting meg ilyenek már voltak, csak most jutottunk el odáig, hogy tovább megyünk.

2014. márc. 16. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, hogy ennyire bíztok egymásban. Meg az is szomorú, hogy 18 éves létedre ennyire vagy felvilágosítva a témában, hogy szerinted aki nem vérzik, és akinek nem fáj, az nem is lehet szűz... Ez még nem zárja ki azt, hogy igazat mondott, de inkább üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot.
2014. márc. 16. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
5: Ez pont, hogy pletyka. A többit leírta az előző válaszoló.
2014. márc. 16. 14:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor viszont köszönöm a segítségeteket.
2014. márc. 16. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetett szűz. Én sem véreztem és nem fájt.
2014. márc. 16. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Én sem véreztem, és nem is fájt, csak egy kicsit, inkább furcsa volt. Nekem is azt mondták, hogy biztos hazudtam, meg hát barátnőknek is mondtam ezt-azt az exemről...

Beszéld meg vele.

2014. márc. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!