Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy barátom de konkrétan...

Adrianatate kérdése:

Van egy barátom de konkrétan még nem szexeltünk és én még szűz vagyok, már szóba került de nem történt meg az aktus? Van okom félni? Lentebb jön a kérdés

Figyelt kérdés
Viszont nemrég történt, hogy együtt voltunk és ő nagyon felizgult de még nem akartam lefeküdni vele viszont meztelenek voltunk és mondta, hogy elmegy és éreztem is, hogy valóban elment rajtam szóval nem valószínű, hogy került belém ondó de félek és remélem, hogy nem lettem terhes?!
2014. jan. 24. 10:24
 1/5 A kérdező kommentje:
az aktus után a kérdőjel nem kell,csak véletlenül tettem oda.
2014. jan. 24. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs okod félni. Biztosan nem vagy terhes. De mielőtt szexuális életet kezdesz informálódj! Megkíméled magad a felesleges aggodalmaktól és az esetleges nem kívánt terhességtől. Ülj le anyukáddal beszélgetni, vagy olvasgass.
2014. jan. 24. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég, ha beírod itt a keresőbe, hogy Lehetek terhes? , és az összes szokásos problémával, tévhittel találkozol, amit a tinik nem szoktak végiggondolni. Egy jótanács: védekezési formákat gondold át, mert a "még nem akartam lefeküdni vele" villámgyorsan átmegy "csak egy kicsit rakta be"-vé, és akkor már lehetnek gondok. Akkor is legyen nálad óvszer, ha a köv. 2-3 évben nem fogod használni! Jobb félni, mint megijedni! Mindig ragaszkodj a korrekt védekezéshez, mert a te tested és életed bánja elsősorban, nem a pasié, ezt sose feledd!!!! N30
2014. jan. 24. 10:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy hülye kérdésnek tűnt ez de nem tehetek róla egyszerűen bepánikoltam de azért azt tudom,hogy egy szexuális aktus hogyan működik annak ellenére,hogy még szűz vagyok. A barátom is megijedt de akkor még volt erőm őt nyugtatni én csak később kezdtem el pánikolni.

És utána már kicsit nyugodtabban átgondoltam a dolgokat és ő nem hatolt belém mert szűz létemre az tutira észrevettem volna szóval ő elment de rajtam.

Köszönöm a választ :) És többet ilyen felelőtlen meztelenkedés nem lesz.

2014. jan. 24. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb megoldás ha nem bohóckodtok, vagy csináljátok megfelelő védekezéssel vagy ne.
2014. jan. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!