Hogyan helyezkedjek el az aktus után? Ötletek?
Ahogy neked kényelmes.
Én utálom, ha folydogál ki belőlem, így megyek zuhanyozni.
3 hónap???
Ne nevettesd már ki magad, sok egészséges embernek csak 1 év múlva jön össze.
Ám ha te így rágörcsölsz már most, ne csodálkozz, ha még 2-3 év múlva is ide írod ki az elkeseredett kérdéseid, h. miért nem jön már a baba.
Ha a párod belédment,te ne mozdulj utánna
Ezt úgy értem hogy ha háton fekve van vege,maradj úgy.Tégy gyorsan párnát a feneked alá,vagy esetleg emeld meg a feneked.
Maradj úgy 5 percig...
Az ami utánna folyik ki az már nem fontos. mert a szaporábbak már úton vannak
Jót röhögtem én is tegnap, amikor olvastam a gyertyaállásról :) Azért, hogy nemcsak én vagyok ilyen "dili". Én nem egészen gyertyázok, de a lábaimat felhúzom (hasonló a kispárnás módszerhez) amíg kényelmes és úgy maradok 3-4 percig. Igyekszem 15 percig nem nagyon mozogni vagy kiszállni az ágyból. Utána már lesz, ami lesz.
Amúgy ez tegnap olyan jól sikerült még a mosdóba is csak hajnalban kellett mennem), hogy abszolút nem észleltem, hová lett a "felesleg", ha távozott is, max. amikor a mosdón voltam.
Én nagyon reménykedek.
Pedig képzeld kedves 2., mi is csak a 2. hónapban vagyunk!
Szerintem normális, ha egy nő (TERVEZETT BABA ESETÉN) hasonlókat csinál. És ez nem jelenti azt, hogy a szex csak a gyerekcsinálásról szól, mert az orgazmusok is gondolom ennek az ellentét igazolják! De akaratlanul is benne van az ember agyában aktus után, hogy neki is jó volt, nekem is, hátha a teherbeesésnek is jót tett. Szerintem...
S ha már ott vannak a kiskatonák, hadd legyen miből szelektálódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!