Aktus után 45 nappal laborban vizeletből terhességi teszt már kimutatná ha terhes vagyok? -'
Aktus után 45 nappal nem lehetek 8-9 hetes terhes, mivel az csak 6 hét és 3 nap az aktus után. (Aktus okt. 5-én, laborban teszt nov. 19-én). Rá egy hétre (nov. 27-én) voltam nőgyógyásznál, csinált hasi ultrahangot, azt mondta,hogy nincs látható terhességem. Ennyi idő után már látszana a terhesség a hasi ultrahangon? A leleten a következők olvashatók: Státusz: Tágulatlan has, vékony, feszes hasfalak. Szűk hüvely, portio mellől, kp nagy méh hátul, retroflexióban van, mobilis, környezete szabad. Uterusból kevés vérzés.
TVUH: Az uterus 69-41 mm, benne 7mm-es endometrium. M.k.o norm. szerk. ov.
Dg. premenstrum
Retroflexio-versio uteri
Kérdeztem 3 orvost a neten, de egyik sem magyarázta el,hogy ezek mit jelentenek. Azt mondja mindegyik,hogy nem vagyok terhes. De nem vagyok nyugodt. Ma kéne megjönnie, de még semmi jele... :(
Pedig bizony jól írta az egyik válaszoló, aktus után 6 hét és 3 nap, az bizony 8-9 hetes terhesség lehetne, mivel a terhességet mindig a ciklus (menstruáció) első napjától számítják. Erre feltételezik a középidős, tehát rá nagy valószínűséggel két hétre bekövetkezett fogamzást.
Viszont mivel 3 orvos is vizsgált, kifejezetten terhességre, és eltelt elég sok idő, már kimutatná nem csak a laborban végzett, hanem az otthoni gyors vizeletteszt is a terhességet. Azt gondolom, hogy itt vmi más gond van, de ha a terhességet akarod elsősorban kizárni, csinálj egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!