Szűz fiúk (meg lányok)! Nem érzitek azt idősen, akinek nem volt barátnője, hogy kimaradtatok sok mindenből, le lennétek maradva, és olyan mintha eddig nem csináltatok semmit, illetve rádöbbentek, hogy "eddig én mit csináltam"? Nincs hiányérzetetek?
23 éves szűz fiú vagyok, barátnőm nem volt még. Van egy olyan rossz érzésem, mintha kimaradtam volna egy csomó dologból, párkapcsolatokban kellett volna lennem, járni valakivel.
Persze nincs késő, de egy tapasztalat nem ártott volna, amit az elmúlt időben szerezhettem volna.
Nem vagyok ilyen magamba fordulós, szóval nem ezzel van a gond. Nem az a helyzet, hogy eddig nem tettem volna semmit, nem otthon lustultam, kockultam például, csak mindig volt más dolgom, és ez a csajozás valahogy kimaradt. Lehet halogattam, nem foglalkoztam vele. De hát az idő eltelt.
Olyan érzésem van, mintha egy csomó dologból, boldog pillanatból kimaradtam volna, ami kellett és hiányzik, és ez olyan rossz érzés.
Bár az is lehet, hogy ha akkor lettek volna párkapcsolataim, az akkori dolgaimra nem tudtam volna koncentrálni, és másképp alakultak volna a dolgok. Persze nem lehet megítélni mi lett volna ha...
De így idősen már nem lesz fura egy párkapcsolat, értem azt késő, mert már ilyenkor tapasztaltnak kéne lenni az embernek? Ilyenkor már sokan túl vannak már legalább 1 kapcsolaton, tudják jó eséllyel hogy mennek a dolgok.
Nektek nincs ilyen érzésetek? Mivel vigasztaljátok magatokat ezügyben, mire jutottatok?
A 17-es válaszolótól szeretném megkérdezni hogy volt ez?
Nekem sem ártana ha mondjuk épp innen találnék valakit,de ennek kevés esélyét látom.
Külsőre átlagon alul néztek ki?
van is hiányérzetem meg nincs is. Nyilván kimaradtam sok dologból, de még nem késő pótolni :)
21f
A 17. válaszoló vagyok és a 21-es kérdésére válaszolva: Feltett egy kérdést, reagáltam rá, ő vissza írt priviben és ettől kezdve minden nap beszéltünk itt. Pár nap után áttértünk msn-re, majd másfél hónap múlva találkoztunk először, hozzá teszem 200 km volt közöttünk. :) Megvoltak a randik, az első csók és együtt vagyunk. :)
Nem vagyunk átlagon aluliak, de kinek mi az átlagos. Nem vagyunk bulizós fajták, nem iszunk és nem dohányzunk, de ezek elvek, amik nekünk fontosak voltak mindig.
Ne görcsölj!!!!
Mindenkinek mást hoz az élet. szerintem az még rosszabb, ha ott áll valaki 30 évesen, totál kiégve...
Én is így voltam vele, 38 (!) éves koromig. Nő vagyok. Nem voltam képes kapcsolatot kialakítani, ennek az okaira csak hosszú egyéni és csoportos terápiával bírtam rájönni. Sok év volt megoldani.
Igen, fura volt 38 évesen kezdeni. De jó. Nagyon jó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!