Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz fiúk (meg lányok)! Nem...

Szűz fiúk (meg lányok)! Nem érzitek azt idősen, akinek nem volt barátnője, hogy kimaradtatok sok mindenből, le lennétek maradva, és olyan mintha eddig nem csináltatok semmit, illetve rádöbbentek, hogy "eddig én mit csináltam"? Nincs hiányérzetetek?

Figyelt kérdés

23 éves szűz fiú vagyok, barátnőm nem volt még. Van egy olyan rossz érzésem, mintha kimaradtam volna egy csomó dologból, párkapcsolatokban kellett volna lennem, járni valakivel.

Persze nincs késő, de egy tapasztalat nem ártott volna, amit az elmúlt időben szerezhettem volna.

Nem vagyok ilyen magamba fordulós, szóval nem ezzel van a gond. Nem az a helyzet, hogy eddig nem tettem volna semmit, nem otthon lustultam, kockultam például, csak mindig volt más dolgom, és ez a csajozás valahogy kimaradt. Lehet halogattam, nem foglalkoztam vele. De hát az idő eltelt.

Olyan érzésem van, mintha egy csomó dologból, boldog pillanatból kimaradtam volna, ami kellett és hiányzik, és ez olyan rossz érzés.

Bár az is lehet, hogy ha akkor lettek volna párkapcsolataim, az akkori dolgaimra nem tudtam volna koncentrálni, és másképp alakultak volna a dolgok. Persze nem lehet megítélni mi lett volna ha...

De így idősen már nem lesz fura egy párkapcsolat, értem azt késő, mert már ilyenkor tapasztaltnak kéne lenni az embernek? Ilyenkor már sokan túl vannak már legalább 1 kapcsolaton, tudják jó eséllyel hogy mennek a dolgok.

Nektek nincs ilyen érzésetek? Mivel vigasztaljátok magatokat ezügyben, mire jutottatok?

2014. márc. 16. 12:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A 17-es válaszolótól szeretném megkérdezni hogy volt ez?

Nekem sem ártana ha mondjuk épp innen találnék valakit,de ennek kevés esélyét látom.

Külsőre átlagon alul néztek ki?

2014. márc. 18. 11:51
 22/30 anonim ***** válasza:
19-es: Csak én nem "kúrogatni" akarok, hanem normális párkapcsolatokban gondolkodom. Lehet neked elég ha néha pár ribit megfektethetsz, de nekem egyrészt 1 lány kell, másrészt azaz egy jó ha nem egy agyonkefélt, kiélt ribi. 24/F
2014. márc. 20. 09:31
 23/30 anonim ***** válasza:

van is hiányérzetem meg nincs is. Nyilván kimaradtam sok dologból, de még nem késő pótolni :)

21f

2014. márc. 21. 19:22
 24/30 anonim ***** válasza:

A 17. válaszoló vagyok és a 21-es kérdésére válaszolva: Feltett egy kérdést, reagáltam rá, ő vissza írt priviben és ettől kezdve minden nap beszéltünk itt. Pár nap után áttértünk msn-re, majd másfél hónap múlva találkoztunk először, hozzá teszem 200 km volt közöttünk. :) Megvoltak a randik, az első csók és együtt vagyunk. :)

Nem vagyunk átlagon aluliak, de kinek mi az átlagos. Nem vagyunk bulizós fajták, nem iszunk és nem dohányzunk, de ezek elvek, amik nekünk fontosak voltak mindig.

2014. márc. 21. 22:54
 25/30 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. 21 vok.
2014. márc. 21. 23:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Bár én "csak" 18 éves vagyok, lány, de pasik terén sehol sem tartok. És én is úgy érzem, hogy le vagyok maradva valami jó dologról, ezek olyan dolgok, amiket meg KELL tapasztalnia az embernek. És hiányzik az, hogy nekem is legyen valakim, hogy szerethessek valakit, hogy viszont szerethessenek. Bár nem tudom milyen dolgok lehetnek ezek, de hiányzik, és szeretném már megtapasztalni. És nagyon lemaradottnak érzem magam, főleg a 14-16 évesekhez képest, akik már az X-edik pasijukat "fogyasztják"...
2014. ápr. 13. 19:57
 27/30 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj!!!!

Mindenkinek mást hoz az élet. szerintem az még rosszabb, ha ott áll valaki 30 évesen, totál kiégve...

2014. ápr. 13. 20:01
 28/30 anonim válasza:
100%
hú hát most le fogtok pontozni az tuti de, nyilván zavarja a kérdezőt hogy nem volt még senkije. csak akkor talán nem itt kellene ülni a net előtt és várni a sült galambot. ez nem így megy. Így elnézve a kommenteket siralmas hogy eljutottunk idáig. én nem itélek el senkit:) messze áll tőlem csak nem szeretem azt amikor az ember tehetne a dolgokért de nem.. ő csak panaszkodik. 16 éves lány vagyok 8 hónapja nem volt kapcsolatom igaz jó lenne csak most nem engedhetem meg ezt magamnak, de nem panaszkodok. Bármikor feltudtok szedni egy lányt. a külső nem minden. viszont ha hozzám odajönne egy ilyen önbizalomhiányos srác lehet ott hagynám. amúgy kérdező még bőven időben vagy 23 évesen csak kérlek legyen egy kis önbizalmad!:DD
2014. ápr. 14. 13:01
 29/30 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, 38 (!) éves koromig. Nő vagyok. Nem voltam képes kapcsolatot kialakítani, ennek az okaira csak hosszú egyéni és csoportos terápiával bírtam rájönni. Sok év volt megoldani.

Igen, fura volt 38 évesen kezdeni. De jó. Nagyon jó... :)

2014. ápr. 14. 14:54
 30/30 anonim ***** válasza:
24-es,gratulálok,Nekem is összejöhetne,bár innen a városból szeretném
2014. ápr. 14. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!