Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Igy mennyire fog fájni a...

Melcsh. kérdése:

Igy mennyire fog fájni a szüzességem elvesztése? (LENT)

Figyelt kérdés

Sziasztok... Vasárnap tervezzük a barátommal a szexet. Ez nekem az elsö lesz, gondolom fájni fog , mivel probáltam 3 ujjamat felhelyezni magamnak, de fájt. Két ujjam be megy, 3 is, de csak nehezen. Masztizni szoktam, kb 2 cm átméröjü 11cm hosszú eszközzel. (Azt hogy mivel azt nem szeretném leírni :D ) És amikor felhelyeztem magamnak ezt a tárgyat 2 szer is véreztem de csak kicsit. Szüzhártyám még meg van, de gondolom azért véreztem mert tùl szük voltam és kitágultam picit. Azt szeretném meg tudni hogy "nem teljesen vagyok szüz " , és még ujjazni sem ujjaztam magam,(mivel nem élvezem) mennyire fog fájni az elsö együttlét?

Kérlek normális válaszokat adjatok :) Elöre is köszi.. :)

15/L

2014. márc. 13. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Voltatok már ágyban egymással?

Miért sürgős, hogy rögtön a szüzességed elvesztésével kezdjétek?

2014. márc. 13. 17:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen voltunk
2014. márc. 13. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
És eddig mi volt a fiúval? Petting nem lenne elég egyelőre?
2014. márc. 14. 15:16
 14/17 A kérdező kommentje:
6 hónapja együtt vagyunk lassan . Petting az volt de abból is a szolidabb változat :D. Szóval sz**pás stb. nem volt. Nagyon kívánjuk egymást azért szeretnénk lefeküdni. Szeressük egymást és szerintem így nem elítélendö. :)
2014. márc. 14. 16:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor áldásom adom rátok, csapjatok a lovak közé, de védekezzetek:)
2014. márc. 14. 16:36
 16/17 anonim válasza:
ez elég érdekes énis igyvok a barátnömel :) csak ö kicsit érzékenyebb és eléggé kényes az ilyenekben :$ 16/f
2014. márc. 14. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem elítélendő, de valószínűleg korai.

Ha pettingeltek és kielégültök mind a ketten, akkor miért sürgős továbblépni?

2014. márc. 14. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!