Melcsh. kérdése:
Igy mennyire fog fájni a szüzességem elvesztése? (LENT)
Figyelt kérdés
Sziasztok... Vasárnap tervezzük a barátommal a szexet. Ez nekem az elsö lesz, gondolom fájni fog , mivel probáltam 3 ujjamat felhelyezni magamnak, de fájt. Két ujjam be megy, 3 is, de csak nehezen. Masztizni szoktam, kb 2 cm átméröjü 11cm hosszú eszközzel. (Azt hogy mivel azt nem szeretném leírni :D ) És amikor felhelyeztem magamnak ezt a tárgyat 2 szer is véreztem de csak kicsit. Szüzhártyám még meg van, de gondolom azért véreztem mert tùl szük voltam és kitágultam picit. Azt szeretném meg tudni hogy "nem teljesen vagyok szüz " , és még ujjazni sem ujjaztam magam,(mivel nem élvezem) mennyire fog fájni az elsö együttlét?
Kérlek normális válaszokat adjatok :) Elöre is köszi.. :)
15/L
2014. márc. 13. 11:15
1/17 anonim válasza:
mi az a tárgy? ne légy irigy, veszek én is, jól hangzik
3/17 anonim válasza:
remélem, nem:) talán szivartok. vagy pezsgőtabletta doboza. vagy mozsártörő.
4/17 anonim válasza:
valószinüleg már nem ép aszűzhártyád igy nem fog nagyon fájni de persze améret miatt lesz feszitö érzées de ez pár alaklaom után elmulik ahoyg hozzászokik a hüvelyed. A lényeg annyi hogy nagyon legyél felizgulva amikor beteszi és probáld magad ellazitani és elgyne nagyon ovatos. Védekezzetek rendesen.
5/17 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.. Egyebkent fesu nyele a targy :) de persze nem olyan amit mindenki hasznal.. Csak en hasznalom erre a celra.. :) Mas celra nem :D
2014. márc. 13. 11:27
6/17 anonim válasza:
Fésű nyelet én is használtam, van, amelyiké kifejezetten alkalmas ilyen célra :) Meg még pár tárgy :D
7/17 anonim válasza:
Ha vérzett a puncid, akkor már a szűzhártyád is átszakadt.
8/17 A kérdező kommentje:
12:16 Igen.. De nemteljesen :)
2014. márc. 13. 12:46
9/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy átszakadt, lehet, hogy a méhszájad vérzett, ha túl erősen csináltad. Vagy a hüvelyfalad megsérthette valami kis akasztó vagy ilyesmi. Nem érdemes tágítgatni magad, egy pénisz pont olyan formájú, hogy teljesen kitölt belülről, ha beléd teszik... Az ujjacskáid is kevesek ahhoz, hogy el tudd képzelni, mennyire passzos. Inkább azon legyetek, hogy eléggé be tudj nedvesedni, illetve lassan kezdjetek neki a konkrét dolgoknak. Meg persze használjatok óvszert, rendeltetésszerűen. És ha nem akarod, meggondolod magad, akkor ne csináljátok.
10/17 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy nem az vérzett, csak onnan gondoltam hogy elejében nehezebben ment be utàna pedig rendesen feltudtam helyezni magamnak. :)
2014. márc. 13. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!