Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ciki ha egy 13...

Szerintetek ciki ha egy 13 eves elvesziti a szuzesseget?

Figyelt kérdés
baratommal lefekudtem 1 hete. nincs gyerek semmi. szeretem es nem bantam meg. mivel a szerelem nincs korhoz kotve ezert.:) de most nem kerek oyan valaszokat hogy en egy k**** vagyok ezentul. elmondjam anyukamnak?? nem tudom. segitsetek...
2014. márc. 8. 11:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
ha jól esett és nem lett senki szülő tőle, akkor egészségetekre.
2014. márc. 8. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen még testileg és lelkileg is éretlen vagy a szexhez. Kislány vagy még.
2014. márc. 8. 12:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Nézzük a pozitív oldalát! Te legalább tudod, kivel veszítetted el. Ismerek olyat, aki szintén 13 évesen veszítette el, de fogalma se volt róla, hogy kivel. :D

Egyébként ha jót akarsz, szerintem nem mondod el szüleidnek. Tudom, hogy nem szép dolog ilyet tanácsolni, de egyrészt baromira ki kenne akadva, másrészt meg értem én, hogy szülő, de miért kéne arról minden intim dologról beszámolni neki?

Persze én sem tartom jónak, hogy így odaadtad magad, de most már nincs mit tenni, attól meg nem lesz jobb, ha én is beléd rúgok még egyet.

Meg valóban, a szerelem nincs korhoz kötve, de azért kíváncsi leszek, hogy 1 év múlva is tartani fog-e ez a nagy szerelem, és hogy valóban utólag azt fogod-e mondani, hogy érdemes volt rá ez a srác, hogy odaadd neki.

2014. márc. 8. 13:24
 14/20 anonim ***** válasza:
leendő ri -banc :)
2014. márc. 8. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:

"Miért is? Mi köze van hozzá az anyukájának? Én sem számolok be semmiről édesanyámnak."

Mivel a kérdező kiskorú és a szülei a felelősek érte, jó ha tudnak róla, de legalább az egyikük.

2014. márc. 8. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Én másfél éve vesztettem el a szüzességemet, 13 évesen és NEM BÁNTAM MEG. Azóta egy 1 éves kapcsolatom van, nem csaltam meg a barátomat soha, szóval r..banc se vagyok :) Szerintem amúgy mondd el anyukádnak, mert ha mondjuk kell esemény utáni, akkor elég cink lesz.
2014. márc. 8. 19:18
 17/20 vakondka ***** válasza:

Nem ciki, hanem nagy szégyen... :(

Azt, hogy elmondod-e anyukádnak neked kell tudnod.

Ha jó a kapcsolatod vele akkor mondd el, de ha nem akkor nem biztos, hogy bölcs dolog.

2014. márc. 8. 21:21
 18/20 A kérdező kommentje:
szoval ez nem velem tortent meg.:DDDDDD csak erdekelt hogy mkit szoltok azokhoz akik 13 evesen tobbet aludtak mas agyaban mint otthon.
2014. márc. 9. 13:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, az oldalon senki sem ismer, névtelenek vagyunk, nem kell rögtön mást állítani.
2014. márc. 9. 13:50
 20/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szégyellhetnéd magadat! Oké hogy szerelem meg minden de attól a lábaid még maradhattak volna egymás mellett. Van barátnőm ölelés csók megy de a szex az még korai. 13/F
2014. szept. 14. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!