Szerintetek ciki ha egy 13 eves elvesziti a szuzesseget?
Nézzük a pozitív oldalát! Te legalább tudod, kivel veszítetted el. Ismerek olyat, aki szintén 13 évesen veszítette el, de fogalma se volt róla, hogy kivel. :D
Egyébként ha jót akarsz, szerintem nem mondod el szüleidnek. Tudom, hogy nem szép dolog ilyet tanácsolni, de egyrészt baromira ki kenne akadva, másrészt meg értem én, hogy szülő, de miért kéne arról minden intim dologról beszámolni neki?
Persze én sem tartom jónak, hogy így odaadtad magad, de most már nincs mit tenni, attól meg nem lesz jobb, ha én is beléd rúgok még egyet.
Meg valóban, a szerelem nincs korhoz kötve, de azért kíváncsi leszek, hogy 1 év múlva is tartani fog-e ez a nagy szerelem, és hogy valóban utólag azt fogod-e mondani, hogy érdemes volt rá ez a srác, hogy odaadd neki.
"Miért is? Mi köze van hozzá az anyukájának? Én sem számolok be semmiről édesanyámnak."
Mivel a kérdező kiskorú és a szülei a felelősek érte, jó ha tudnak róla, de legalább az egyikük.
Nem ciki, hanem nagy szégyen... :(
Azt, hogy elmondod-e anyukádnak neked kell tudnod.
Ha jó a kapcsolatod vele akkor mondd el, de ha nem akkor nem biztos, hogy bölcs dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!