Szerintetek ciki ha 18éves létemre még nem csokoloztam és nem történt semmi olyan egy fiúval se?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 19:21
1/28 anonim válasza:
IGEN!! most gyorsan le kell kapnod valakit az utcán!!!
3/28 anonim válasza:
Dehogy ciki. Te szerintem az értékesebb fajta 18 évesek közül kerülsz ki. Semmi sem késő. Egyem a szíved :)
4/28 anonim válasza:
Nem, én 19 évesen ugyan ez vagyok az ellenkező nembe, oszt?:)
5/28 A kérdező kommentje:
úgy érzem hogy sok mindenről le maradtam. :-\
2014. febr. 27. 19:27
6/28 anonim válasza:
Fiatalabb pasik körében tuti ciki. Férfiak körében nagyon is előnyös. Arra utal, hogy nem vagy egy ordas nagy rihe-rongy.
7/28 anonim válasza:
ugyan :)
inkább lennél ilyen idősen egy kiégett r___ akin átment már a fél város? :D
8/28 anonim válasza:
Nem ciki, de lányként hamar találhatsz valakit magadnak. Én férfiként még 27 éves koromban még egy randit sem tudhatok magaménak. (Ami persze nem is csoda amennyire ocsmány kinézetem van)
9/28 anonim válasza:
Én is 18 vagyok,és én sem csókolóztam meg semmi,de nem érzem cikinek kicsit sem.Az a furcsa,hogy annyira nem is érdekel.....
10/28 anonim válasza:
19! Nyertem. xD
Mondjuk csók már volt régebben, de semmi több...
Volt aki azt mondta ez gáz, de szerencsére az illető már nem ismerősöm.
Én magam sem érzem hátrányban magam...majd lesz, ha lesz, nem fogok ennyi miatt elkapkodni semmit. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!