Szerintetek ciki ha 18éves létemre még nem csokoloztam és nem történt semmi olyan egy fiúval se?
Cikinek csak annak ciki akit érdekel ez. Nekem 23 évesen volt meg az első ilyen élményem, a mostani feleségemmel. Randi, próbálkozás, meg helyzetek persze voltak, de nekem ez valahogy sokkal többet jelent mint az átlagembernek, pedig amúgy nagyon jóba voltam az összes csajjal a környezetemben, de nem találkoztam olyan lánnyal akivel úgy éreztem hogy meg kéne lépni, vagy akivel úgy gondoltam az nem gondolta úgy :)..egészen 23 éves koromig.
Persze az megint más téma ha otthon ülsz és még a lehetőséged sincs meg rá hogy összeismerkedj valakivel, mert otthon csak a postás csenget rád. Járj el társasági eseményekre, bulizni, kirándulni, drámaszakkörbe, táncházba, vagy ami neked fekszik, lényeg hogy csinálj valamit korodbeli ellenkező neműekkel, és előbb utóbb bekövetkezik. És hidd el még a rondaság és bátortalanság sem feltétlenül akadály. Egy frizura, jó ruha, smink, némi nőies önbizalom, MOSOLY!!! csodákra képes, ha nincs stílus érzéked, kérj segítséget olyan barátnőtől akinek van, és ha nem is vagy egy címlap lány, akkor is valakinek biztosan szép leszel! Csak akkor nincs esélyed, ha nem adod meg magadnak és másoknak a lehetőséget.
Szerintem ciki LOL
Én 12 évesen veszitettem el. Nah jó xD csak pár hónap hiányzott h 12 legyek, de már akkoris töb mintegy éve voltunk eggyütt a pasimmal. Nem bántam meg egyátalán, nem jó kimaradni semmi partyból sem! YOLO
Csak nyugi! Mindennek eljön az ideje!
Irod: sok mindenről lemaradtál..., sokan cserélnének Veled, akik viszont bánják azt, hogy bizonyos dolgok megtörténtek velük...
Az utóbbi évtizedekben kitolódott az emberiség életkora, nem is olyan régen még 30-40 év volt az átlag élettartam, gyorsan kellett gyermeket szülni, a nagy halandóság miatt sorban egymás után többet is.
Ma már más a világ, Téged is el fognak érni azok az érzések, amelyek hiánya ma még kicsit elbátortalanítanak bizonyos helyzetektől, s talán ezzel tartasz távol magadtól bizonyos ifjakat. Nyugodt lehetsz, az IGAZI számodra is már él, létezik, az is lehet, hogy jelenleg még fizikailag még nagyon távol. De, lehet, hogy már holnap elindul feléd. Persze, ezt valószínűleg még ő sem tudja, aztán ripsz-ropsz összekapcsolódik a sorsotok...
Türelmet és jó egészséget kívánok!
Szerintem egyáltalán nem ciki.
35 éves vagyok és még nem csókolóztam és nem történt semmi olyan egy fiúval se.
35/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!