Szerintetek ciki ha 18éves létemre még nem csokoloztam és nem történt semmi olyan egy fiúval se?
Nyugi, nem maradtál le semmiről. Max. a tini drámázásokról, hogy jaj, mi most járunk, de miért táncoltál XY-nal az osztálybulin meg hogy részegen ki csalt meg kit a helyi dizsiben...
Asszem a korversenyt én nyertem, majdnem 23 éves voltam, amikor először csókolóztam, az után kb. egy hónappal volt az első szex (nyilván ha fiatalabb lettem volna, vártam volna, de voltam már elég érett és tájékozott hozzá :D.). Addig én is azt hittem, milyen dolgokról maradtam le, meg tuti defektes vagyok, amiért értelmes srácnak nem kellenék... aztán rájöttem, hogy csak nem volt szerencsém addig. És nem bántam meg, mert azóta a vőlegényem, és nála jobbat nem találhatnék :).
Cikinek nem ciki,de rövid az élet, sosem tudhatod ...
Járj el szórakozni, bulizni, smárolj a pasikkal, fald az életet. Nem tudhatod soha... és gondolj arra,ha majd a halálos ágyadon fekszel( remélem, és kívánom,hogy ez nagyon soká következzen be), akkor elmondhatod, hogy volt miért élni. Mert a szerelemnél, nincs nagyobb áldás a világon:)
Háát szerintem a smacin jobb túl lenni fiatalabban ( én 14 évesen smaciztam először) mert akkor nem azon görcsölsz hogy fúú mit gondol hogy ennyi idősen én még nem hanem azon hogy jaj de jó volt meg akarom ismételni .. :D De egyébként ha lesz egy barátod megfogja érteni ha elmondod neki (de tényleg ne tagadd le mert úgyis rájön)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!