Nagyon ciki, hogy 17 és fél évesen még szűz vagyok?
Ha nem érzed jól magad szüzen akkor beszélhetsz a sráccal, de ne a külsőjét nézd hanem a belsőt.
A mostani pasimba se a külső miatt szerettem bele. :D
hát szerintem hülyeség ezért eldobni... valakivel aki iránt semmit nem érzel, de ennyi erővel akkor akár engem is vagy innen bárkivel beszélhetnél, hogy oldja meg a "problémádat"
de tényleg én is segíthetek..... vagy nem :D sosem tudhatod mire gondolok ;)
kérdező!
elég primitív barátaid lehetnek, ha ilyeneket szólogatnak be
Hát már én is úgy érzem,hogy azok...
Mikor beszólogatnak, én meg erre mondom,hogy van egy srác a közelembe,akihez annyira nem vonzódom,hogy nagyon,de hogy leszálljanak rólam,inkább összejövök vele.Erre meg azt mondják,hogy nehogy,meg ne csináljak ilyet...Na,akkor tudnám micsináljak...
Köszönöm a válazokat!
Jobb idők voltak az biztos,most én ezért ufónak számítok :((
teljesen normális! sőtt később értékelni fogod te is és mások is hogy nem 10 évesen vesztetted el a szüzességed!
én ugy voltam vele hogy várok az igazira mert ez egy nagyon fontos dolog szerintem egy lány életében hogy jo emlékei legyenek ! én 16 éves voltam amikor elvesztettem de ha várnom kellet volna 23 éves koromig vartam volna! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!