Ciki lett, hogy 13 évesen még szűz vagy?! O_o
18 éves vagyok, és szűz. Számomra egyáltalán nem ciki.
13 évesen én sem tudtam, mi az a szex, de nem is foglalkoztam vele, kihasználtam a gyermeki éveim minden pillanatát
Uram Atyám.
Tudod kedves kérdező, Én egy 47 éves anyuka vagyok és van egy 26 éves lányom.
S nem azért írok, hogy prédikációt tartsak Én is voltam fiatal.
S ezért kíváncsi lennék, hogy egy gyermek miért kérdez ilyeneket itt amikor még a tanulással, és a gyermekéveivel kellene foglalkozni
Nem értem hogy miért akartok felnőttesdit játszani?
Hidd el hogy amikor felnőtt leszel, vissza sírod még a gyermek éveidet.
Hova siettetik a gyerekek ebben a világban az ami nem az Ő korosztályuknak szól?
Én azt mondom Kedves, hogy az a ciki aki ennyi idősen azzal akar felvágni, hogy férfiak veszik körül.
Bár Én 18 éves elmúltam amikor történt, de azt mondom, hogy vissza nézve, hogy még ráértem volna.
S nem attól leszel felnőtt, vagy érett, hogy fizikálisan a gyermeki évedet felnőttként akarod át élni, ez inkább gyermeki buta gondolkodás.
S olyan barátokat keress akik normális életet akarnak élni, és nem akarnak 13. évesen 30, 40 évesnek látszani, az is eljön majd,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!