Komolyan nagy gond, ha valaki 21 évesen szűz?
Én 21 éves, viszonylag szép lány vagyok... de nem érzem magam kevesebbnek, mert még nem történt meg.
De itt sokszor olvasom, hogy 15-16 évesen a normális... és már kezdem elveszíteni a hitem abban, hogy vajon tényleg normális vagyok e :D
Ti mit gondoltok? Ennyi idősen illő lenne? :|
Az idő előre haladtával a szűzhártya is megvastagszik. 30 felé már olyan vastag mint a tam-tam dobra feszített oroszlánbőr. Komoly felkészültséget és minimum 70 Hrc kemény farkat igényel az átszakítása.
De komolyra fordítva a szót,akkor veszted el amikor te úgy érzed eljött az idő, és azzal akivel te akarod. Ez nem 1 teljesítmény orientált verseny.
38F
Akkor normális, ha van partnered, és kivánod őt.
Nem életkor függő a nemi vágy, sem a párkapcsolat. A tiniszerelem is rendben van.
(Elképzeltem, hogy a hormonrendszer megnézi a személyit, hogy mikor szabad neki "hormonkodnia" :D )
Amikor ilyen kérdés merül fel, mint a tiéd engem sosem az érdekel, hogy a szűz vagy, hanem az a kérdésem, hogy 21. évesen miért fordulhat elő, hogy te még nem voltál szerelmes, és nem alakitottál ki párkapcsolatot?
És rakjunk rendbe valamit fejben. szexuális életet akkor él az ember, ha van valaki akit kiván, és szeretkezni akar vele. Ez nem illő/nem illő kérdés! Ennyi idősen az lenne illdomos, ha a szexualitásod a te irányitásod alatt lenne, el tudsz dönteni egy olyan kérdés, hogy kivel,mikor,és miért. :) Ha 16 évesen szexelsz a pároddal akkor akkor teszed, ha 21 évesen, akkor az. Ne társadalmi konvenció döntse már el, hogy neked mikor mi a jó, sem pedig pár korlátolt, aki csak "megmondja a frankót", de maga sem tudja megmondani, hogy miért időpont függő, hogy mikor élj nemi életet.
A fenébe is, 21. éves lány vagy, döntsd már el, hogy kit kivánsz, és miért :))))
Nem, nem az!
Nekem is lett volna rá lehetőségem, de nem tettem meg. Nem akartam egy lenni azok közül, akik az elvárások miatt veszítik el egy arra nem érdemes emberrel. Szerintem jobb később elveszíteni egy olyan személlyel, ami számít az embernek, és nem 14 évesen itt sírni, hogy mekkora hülye voltam.
21/f és szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!