Én is az vagyok és nem ciki,csak szar érzés.És nem is az,hogy nem voltam senkivel szexuálisan számomra,hanem az hogy nem számítok senkinek,és nem kellek senkinek teljesen ezt érzem.Kapcsolatom se volt,se csók szóval semmi. :/ Másoknak meg az ölükbe hullik...
22/F
2014. jan. 19. 15:57
5/13 anonim válasza:
el kell menni egy lányhoz, bár nem 2 forint lesz, csak rá fogsz szokni aztán minden nap menni akarsz majd. nem vicc, tényleg.
nekem van egy lány aki annyira bejön hogy minden nap megyek hozzá, és konkrétan egy huszas naponta.
2014. jan. 19. 15:58
6/13 anonim válasza:
Nem jó érzés az tény, de annál jobb lesz ha összejön, nem érdemes rágörcsölni. 23/F
2014. jan. 19. 15:59
7/13 anonim válasza:
5-ös, én pont ezért nem merek elmenni fizetőshöz, mert ismerve magamat tuti rászoknék és nem engedhetem meg magamnak nemhogy a napi, de a havi 20 ezret sem ilyesmire. 23/F
2014. jan. 19. 16:00
8/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez egy bunbeesett vilag es az meno, ha tizeneves koru lanyoknak/fiuknak mar volt szexualis kapcsolata. De hogy miert...Ilyen korban meg nem all keszen az ember. (ezt nem rad, hanem a tizen-akarhany evesekre mondom. En szemely szerint felneznek rad emiatt. Gondolj csak bele, olyannal szeretnel lenni,aki mar taplalt erzeseket masok fele es egyutt volt masokkal, vagy olyannal aki tiszta es te vagy neki az elso??!!!Sok sikert neked, es ne tartsd ezt cikinek, es hidd el hogy megeri varni a nagy O-re!! :) Szep hetet!
2014. jan. 19. 16:01
9/13 anonim válasza:
Erről van szó!!!!!!!!!!!
Teljes mértékben igaza van az előttem "szólónak".
23/F Szintén szűz.
És erőltetni nem kell. Nem szabad. Nem akármi apróság a szeretkezés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!