A nőknek, lányoknak mindig hazudni kell, hogy ennyi meg annyi lánnyal voltam együtt és mindig én szakítottam, mert nem voltak elég jók nekem?
Azért kérdeznek az exekről, mert abból próbálnak (ahogy beszélsz róluk) következtetni milyen ember vagy
ostobaság netovábbja tőlük
Fontos, hogy valaki, hogy bánt az exeivel igen.
Nálam például olyan aki már csalta meg a párját alapból kiesik.
Nem az a fontos, hogy sok partnere volt (sőt ez ugyanúgy intő jel), hanem az, hogy majd 30 évesen ha még nem volt senkije, annak komoly oka van.
Vagy nem kellett senkinek sem, vagy képtelen párkapcsolatot kialakítani, érzelmi problémái vannak, nincs is szüksége igazából párra. Meg még millió ok, de nem az okok a fontosak.
Csakis az, hogy valami nem stimmel vele.
A nők és férfiak közt lévő kettős mércéről annyit, hogy mindig a férfiak sírnak, hogy nincs párjuk, nem mi.
Mindig a nők választanak maguknak, nem a férfiak, ők csak próbálkoznak és vagy kellenek az adott nőnek vagy nem.
Ennek az lehet az oka, hogy a nőknek magasabb elvárásaik vannak, és jobban tudnak választani.
(Evolúciósan így van értelme, nem vagyunk állatok, de a természet része az ember és ilyen dolgok alól nem tudjuk kivonni magunkat.)
Fontos, hogy valaki, hogy bánt az exeivel igen.
Nálam például olyan aki már csalta meg a párját alapból kiesik.
Nem az a fontos, hogy sok partnere volt (sőt ez ugyanúgy intő jel), hanem az, hogy majd 30 évesen ha még nem volt senkije, annak komoly oka van.
Vagy nem kellett senkinek sem, vagy képtelen párkapcsolatot kialakítani, érzelmi problémái vannak, nincs is szüksége igazából párra. Meg még millió ok, de nem az okok a fontosak.
Csakis az, hogy valami nem stimmel vele.
A nők és férfiak közt lévő kettős mércéről annyit, hogy mindig a férfiak sírnak, hogy nincs párjuk, nem mi.
Mindig a nők választanak maguknak, nem a férfiak, ők csak próbálkoznak és vagy kellenek az adott nőnek vagy nem.
Ennek az lehet az oka, hogy a nőknek magasabb elvárásaik vannak, és jobban tudnak választani.
(Evolúciósan így van értelme, nem vagyunk állatok, de a természet része az ember és ilyen dolgok alól nem tudjuk kivonni magunkat. A sok férfi közül a nők kiválasztják ki alkalmas és kinek ne öröklődjenek tovább a génjei.)
Tetszik vagy sem, ez van.
Kedves előttem szóló!
A női levárások olyan magasak, hogy annak kevés férfi tud megfelelni. Másrészt a közízléssel is súlyos gondok vannak.
Jobb lenne, ha a nőknek nem lennének elvárásaik, és akárki jó lenne nekik?
Nem mindenkinek olyan irreálisan magasak az elvárásai, na meg ez persze egyénenként változó is. Azt viszont szerintem joggal várja el minden nő, hogy a párja adja meg neki az alapvető tiszteletet, szeresse, legyen önálló, és adjon a külsejére, ne hanyagolja el magát! Ezenfelül jó, ha van egyénisége.
A férfiak mit várnak el a nőktől? Nem ugyanezt kb?
,,Jobb lenne, ha a nőknek nem lennének elvárásaik, és akárki jó lenne nekik? "
Ti nők óriási tévedésben éltek, hogy mik azok az elvárások. Ti, amiket én felsoroltam, szinte random elvárásnak tekintitek, amit a legtöbb pasi nem tud teljesíteni. De mégis elvárjátok, mert így tudjátok, hogy a ,,szinteteken" felüli pasi lesz a tiétek (hiszen ti szerettek felnézni a pasira, de ha a pasi akar valamiben felnézni a nőre, akkor prüszköltök, nem nem eszik olyan forrón azt). Tehát lehetnek elvárásaitok, amivel nincs baj. A baj csak azzal van, hogy a nők 90%-ának olyan elvárásai vannak, hogy az adott pasi mindenben legyen jobb szinte, mint ők. Nézzen ki pasiként jobban, mint ti nőként, hogy a barátnők az irigységtől szaltózzanak, keressen olyan jól, hogy ha ti szülni óhajtotok (már nem akar a legtöbb, mert árt a külsőnek szerintetek), akkor is dúskáljatok az anyagi javakban, legyen olyan kiállása, hogy minden ember tisztelje, legyen bankárfeelingje, sportoljon és legyen Van Damme teste és még sorolhatnám. Mert ez az igazság. Tehát nem az igényekkel van a baj, csak azzal, ha ezek olyanok, amik a ti szinteteken felett vannak és ti ezeket nem tudjátok felmutatni nőként.
Akárhogy is akarod igazolni, hogy nem a saját hibád miatt vagy egyedül, hanem a nők gonoszsága miatt, ez nem lesz igaz.
Másrészről: kereslet-kínálat.
Nagy a kínálat férfiakból így lehet válogatni. Ez a valóság.
Sok férfi van, így ki lehet választani a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!