Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A nőknek, lányoknak mindig...

A nőknek, lányoknak mindig hazudni kell, hogy ennyi meg annyi lánnyal voltam együtt és mindig én szakítottam, mert nem voltak elég jók nekem?

Figyelt kérdés
Még nem voltam 28 évesen nővel. Kb 6 lánnyal beszéltem erről, ebből 4 nél azt mondtam, hogy 5-6 éve nem voltam nővel, a másik kettőnek pedig az igazat. Mind a 6 hanyatt homlok menekült, nem is volt több randi, vagy ha neten beszélgettünk, akkor már nem írtak vissza. Azt hitték mind, hogy ufo vagyok, hogy nem voltam nővel csak x éve vagy sosem. Mintha bűn lenne és kerülni kell az ilyen pasit. Arra gondolok azért, mert ők ilyenkor (vagyis a nők) arra gondolnak, hogy jajj Istenem, ez a pasi nem tud kapcsolatban élni, nem jó egy nőnek sem, anyuci kicsi fia, nehogy már én legyek az a nő, aki elkezd egy ilyen alakkal járni, aki nem tudja miről szól egy kapcsolat. Erre gondolok. Pedig nem a plázanőknél mondtam ezt, tökre átlag lányok voltak, de mind menekültek. Itt a gykn meg a sok őrült lány mindig leírja, hogy valljuk be az igazat. De miért? Hogy rögtön kosár legyen? Mert ezt tapasztalom. Az itteni kommentekkel csak még jobban a magányba taszítják az ilyen pasikat,
2014. febr. 25. 16:48
 81/102 anonim ***** válasza:

Azért kérdeznek az exekről, mert abból próbálnak (ahogy beszélsz róluk) következtetni milyen ember vagy

ostobaság netovábbja tőlük

2014. febr. 28. 14:05
 82/102 anonim ***** válasza:
0%

Fontos, hogy valaki, hogy bánt az exeivel igen.

Nálam például olyan aki már csalta meg a párját alapból kiesik.

Nem az a fontos, hogy sok partnere volt (sőt ez ugyanúgy intő jel), hanem az, hogy majd 30 évesen ha még nem volt senkije, annak komoly oka van.

Vagy nem kellett senkinek sem, vagy képtelen párkapcsolatot kialakítani, érzelmi problémái vannak, nincs is szüksége igazából párra. Meg még millió ok, de nem az okok a fontosak.

Csakis az, hogy valami nem stimmel vele.

A nők és férfiak közt lévő kettős mércéről annyit, hogy mindig a férfiak sírnak, hogy nincs párjuk, nem mi.

Mindig a nők választanak maguknak, nem a férfiak, ők csak próbálkoznak és vagy kellenek az adott nőnek vagy nem.

Ennek az lehet az oka, hogy a nőknek magasabb elvárásaik vannak, és jobban tudnak választani.

(Evolúciósan így van értelme, nem vagyunk állatok, de a természet része az ember és ilyen dolgok alól nem tudjuk kivonni magunkat.)

2014. febr. 28. 15:28
 83/102 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy valaki, hogy bánt az exeivel igen.

Nálam például olyan aki már csalta meg a párját alapból kiesik.

Nem az a fontos, hogy sok partnere volt (sőt ez ugyanúgy intő jel), hanem az, hogy majd 30 évesen ha még nem volt senkije, annak komoly oka van.

Vagy nem kellett senkinek sem, vagy képtelen párkapcsolatot kialakítani, érzelmi problémái vannak, nincs is szüksége igazából párra. Meg még millió ok, de nem az okok a fontosak.

Csakis az, hogy valami nem stimmel vele.

A nők és férfiak közt lévő kettős mércéről annyit, hogy mindig a férfiak sírnak, hogy nincs párjuk, nem mi.

Mindig a nők választanak maguknak, nem a férfiak, ők csak próbálkoznak és vagy kellenek az adott nőnek vagy nem.

Ennek az lehet az oka, hogy a nőknek magasabb elvárásaik vannak, és jobban tudnak választani.

(Evolúciósan így van értelme, nem vagyunk állatok, de a természet része az ember és ilyen dolgok alól nem tudjuk kivonni magunkat. A sok férfi közül a nők kiválasztják ki alkalmas és kinek ne öröklődjenek tovább a génjei.)

Tetszik vagy sem, ez van.

2014. febr. 28. 15:30
 84/102 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló!

A női levárások olyan magasak, hogy annak kevés férfi tud megfelelni. Másrészt a közízléssel is súlyos gondok vannak.

2014. febr. 28. 18:34
 85/102 anonim ***** válasza:
Ebben lehet igazad van, de ettől még ez van.
2014. febr. 28. 18:39
 86/102 anonim ***** válasza:

Jobb lenne, ha a nőknek nem lennének elvárásaik, és akárki jó lenne nekik?

Nem mindenkinek olyan irreálisan magasak az elvárásai, na meg ez persze egyénenként változó is. Azt viszont szerintem joggal várja el minden nő, hogy a párja adja meg neki az alapvető tiszteletet, szeresse, legyen önálló, és adjon a külsejére, ne hanyagolja el magát! Ezenfelül jó, ha van egyénisége.

A férfiak mit várnak el a nőktől? Nem ugyanezt kb?

2014. febr. 28. 18:46
 87/102 A kérdező kommentje:
Azt várjuk el, ha átlagos külsejű az a lány, rendes családanya, nem iszik, csendes, aranyos, okos, nem pénzhajhász és pénzes pasikra hajtó, szereti a szexet, és még egy-két kisebb dolog. Ellenben a nők mit várnak el? Legyen a pasi Elvis Presley 2 külsőre és jellemre is, bulizzon-pörögjön, legyen 1000 barátja és nagy befolyása, jó zsíros állása, saját lakása és autója (ugye ezt nem mondják, de mind áthárítják a pasikra, holott a legtöbb pasi nem ennyire gazdag Mo-on, hogy saját erőből ((szülők nélkül)) lakást vegyen és egy megfelelő autót) , legyen nagydumás, jól szocializált, legyen tapasztalt mindenben, full magabiztos és még azért értsen otthon a barkácsoláshoz, főzéshez (manapság rengeteg nő már főzni sem akar és tolja szerencsétlen pasira azt is, nem vicc, ez tényleg így van), és még a gyerekekkel is jól bánjon, azt is levegye a nőről (már ha egyáltalán óhajt szülni a nagy kegyes kisasszony). Ezeknek nehéz eleget tenni, ha pedig nem teszed, akkor mint a pinty egyedül halsz meg vagy max egy gyerekes kihasznált, kiélt nő lesz a párja. Azt meg azért sok férfi nem szeretné.
2014. febr. 28. 19:00
 88/102 A kérdező kommentje:

,,Jobb lenne, ha a nőknek nem lennének elvárásaik, és akárki jó lenne nekik? "

Ti nők óriási tévedésben éltek, hogy mik azok az elvárások. Ti, amiket én felsoroltam, szinte random elvárásnak tekintitek, amit a legtöbb pasi nem tud teljesíteni. De mégis elvárjátok, mert így tudjátok, hogy a ,,szinteteken" felüli pasi lesz a tiétek (hiszen ti szerettek felnézni a pasira, de ha a pasi akar valamiben felnézni a nőre, akkor prüszköltök, nem nem eszik olyan forrón azt). Tehát lehetnek elvárásaitok, amivel nincs baj. A baj csak azzal van, hogy a nők 90%-ának olyan elvárásai vannak, hogy az adott pasi mindenben legyen jobb szinte, mint ők. Nézzen ki pasiként jobban, mint ti nőként, hogy a barátnők az irigységtől szaltózzanak, keressen olyan jól, hogy ha ti szülni óhajtotok (már nem akar a legtöbb, mert árt a külsőnek szerintetek), akkor is dúskáljatok az anyagi javakban, legyen olyan kiállása, hogy minden ember tisztelje, legyen bankárfeelingje, sportoljon és legyen Van Damme teste és még sorolhatnám. Mert ez az igazság. Tehát nem az igényekkel van a baj, csak azzal, ha ezek olyanok, amik a ti szinteteken felett vannak és ti ezeket nem tudjátok felmutatni nőként.

2014. febr. 28. 19:06
 89/102 anonim ***** válasza:
Jó, ezek szerint te férfi létedre jobban tudod, mit várnak el a nők, mint én, aki nő vagyok. Nincs több kérdésem.
2014. febr. 28. 19:13
 90/102 anonim ***** válasza:

Akárhogy is akarod igazolni, hogy nem a saját hibád miatt vagy egyedül, hanem a nők gonoszsága miatt, ez nem lesz igaz.

Másrészről: kereslet-kínálat.

Nagy a kínálat férfiakból így lehet válogatni. Ez a valóság.

Sok férfi van, így ki lehet választani a legjobbat.

2014. febr. 28. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!