Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A nőknek, lányoknak mindig...

A nőknek, lányoknak mindig hazudni kell, hogy ennyi meg annyi lánnyal voltam együtt és mindig én szakítottam, mert nem voltak elég jók nekem?

Figyelt kérdés
Még nem voltam 28 évesen nővel. Kb 6 lánnyal beszéltem erről, ebből 4 nél azt mondtam, hogy 5-6 éve nem voltam nővel, a másik kettőnek pedig az igazat. Mind a 6 hanyatt homlok menekült, nem is volt több randi, vagy ha neten beszélgettünk, akkor már nem írtak vissza. Azt hitték mind, hogy ufo vagyok, hogy nem voltam nővel csak x éve vagy sosem. Mintha bűn lenne és kerülni kell az ilyen pasit. Arra gondolok azért, mert ők ilyenkor (vagyis a nők) arra gondolnak, hogy jajj Istenem, ez a pasi nem tud kapcsolatban élni, nem jó egy nőnek sem, anyuci kicsi fia, nehogy már én legyek az a nő, aki elkezd egy ilyen alakkal járni, aki nem tudja miről szól egy kapcsolat. Erre gondolok. Pedig nem a plázanőknél mondtam ezt, tökre átlag lányok voltak, de mind menekültek. Itt a gykn meg a sok őrült lány mindig leírja, hogy valljuk be az igazat. De miért? Hogy rögtön kosár legyen? Mert ezt tapasztalom. Az itteni kommentekkel csak még jobban a magányba taszítják az ilyen pasikat,
2014. febr. 25. 16:48
 71/102 anonim ***** válasza:
"változz meg " jó duma. De mibűl?? Ez olyan mintha a bénának azt mondanád hogy kelj fel és járj.
2014. febr. 27. 21:43
 72/102 anonim ***** válasza:
Lektbehint ety buzsi zsűz fazs...
2014. febr. 27. 21:50
 73/102 anonim ***** válasza:
A valtozas olyan, mintha benat kernel ra, hogy jarjon? Ergo semmit nem valtoztal 3 eves korod ota? Ugyanolyan vagy? Semmiben nem valtoztal az elmult 1-2 evben? Dehogynem. A valtozas termeszetes es allando folyamat. Mindig van, csak olykor elmegy rossz iranyba. A te dolgod, hogy a jo iranyba tereld. Nem voltal mindig ilyen hisztis megkeseredett szerencsetlenseg. Ilyenne valtal. Akkor ki is tudnal labalni belole. Csak csucsulni benne kenyelmesebb, mint erofesziteseket tenni. Ez olyan, mint a fogyas. Nem megy 3 nap alatt.
2014. febr. 27. 22:07
 74/102 anonim ***** válasza:

Oké de egy bizonyos kor felett már kenheted a hajadra az egészet... Én is 28 éves szűz vagyok,kinek kell egy ilyen ember? Ilyen idősen már családjuk van szinte a normális embereknek,vagy ha nem is de stabil párkapcsolatban élnek/éltek. Mi meg azt sem tudjuk hogy bak vagy nőstény.

De igen,változzunk meg. De hogy? A 3.X-hez közeledve nem sikerült,pedig mindent megtettem volna,nem sikerült,akkor eztán miért lenne jobb? Őszintén!!

2014. febr. 27. 22:37
 75/102 anonim ***** válasza:

Most tényleg képesek voltatok azt a következtetést levonni, hogy nem tudok megváltozni?

Ehhez csak gratulálni lehet, csomóan építő kritikát fogalmaznak meg, de az sem jó.

Ha nem tudtok megváltozni maradjatok egyedül és pont.

2014. febr. 27. 22:47
 76/102 anonim ***** válasza:

A kérdező és más itt lévő forever alone-ok miért azt várják, hogy mások oldják meg a problémáikat?

Komolyan erre válaszoljatok.

2014. febr. 27. 22:54
 77/102 anonim ***** válasza:
énugyan nem várom b@ssza isten mondta jézus
2014. febr. 27. 23:19
 78/102 Truedavidov válasza:
Igen, valamiféle instrukciókat várnának, mit tegyen pontosan. Nem tudom mitvártok azzal hogy az itt lévő lányok szavával éljek "siránkoztok". Holott csakis rajtatok múlik minden, és ez tényleg így van. El se tudjátok képzelni mennyi lehetőségetek van, ha hisztek magatokban. Persze a lányok is hibásak nem egy esetben, mivel elképsztő mértékben butultak az elmúlt években(monjuk a srácok is) és az erkölcsük az utcalányokét üti meg sokszor. Csakhogy értsétek felhozom a saját példám: Lassan 24 leszek és én is ebben a cipőben vagyok, nem okoz próblémát a kommunikáció bárkivel eltudok dumálni, pedig nem vagyok egy dumagép.Mivel HATÁROZOTT vagyok és tudok kezdeményezni, és bizony nem látszik rajtam. Múltkor elmondtam pár új ismerősömnek a dolgot (nagyrésze csaj) és szószerint leeset az álluk. A lényeg: békélj meg magaddal, azt a sok gyűlöletet haragot s frusztrációt el kell nyomni,megszüntetni vagy felhasználni. A megfelelő zene sokat segíthet.Ha ez megvan el kell döntened: megpróbálod kihasználni a lehetőségeket úgymond hagyni had sodorjon az élet új utakra, vagy itt írogálsz továbra is. Én a C-t választottam: elfogadtam az életem ilyenek, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok és talán egy kicsivel boldogabb is.Mindenesetre ezt senkinek sem ajánlom meg nagyon embertpróbáló.
2014. febr. 28. 00:34
 79/102 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes kommentet, de: általánosan elterjedt tévhit, hogy hogy ha mindent megtesztek egy nőért, akkor ő automatikusan belétek fog szeretni. Sok férfi tapasztalja, hogy ez nem így működik, utána meg nem érti, mi is a probléma.

A kutya ott van elásva, hogy nem gombnyomásra működünk. A szerelem nem ilyen. Nem lehet elvárni, hogy a másik beléd szeressen - ez vagy megtörténik, vagy nem, akarattól függetlenül! Az ókortól napjainkig rengetegen próbálták már megmagyarázni, miért szeret bele X ember éppen Y emberbe, és miért nem Z-be - de ez mindmáig rejtély maradt. Gyakran még az érintettek sem tudják megmagyarázni, miért lettek szerelmesek egy bizonyos személybe.

Ja és gy.k. a szerelem nem csak a nőknél működik így, hanem a férfiaknál is. Velük is előfordul, hogy egy r-anc p-cs@ba szeretnek bele, holott tudják, hogy a lány csak kihasználja őket, a kedves, szerény lányt meg, aki odavan értük, észre sem veszik. Ebben nem hibásak - ilyen a szerelem.

2014. febr. 28. 00:51
 80/102 anonim ***** válasza:

Jaj, de kis csecse topik ez :)

Amúgy a kérdezőnek igaza van, bár én nem hazudnék, mert kultúrembernek tartom magam, és a kultúrember olyat nem tesz. Ha viszont a hölgyemény elvárja, hogy végigkúrjam a fél falut már tizenikszévesen, anélkül, hogy ismerné a múltamat, és egyáltalán az okokat firtatná, innentől kezdve nekem nem erre a nőre van szükségem.

Ja, és ne változz meg, hiszen te sem várod el senkitől, hogy változzon. Ha nem tud elfogadni, ahogy vagy, akkó' szeva'. Sajnos igen, sokan jól rátapintottak arra, hogy a nőkkel kapcsolatban ez a kettős mérce nagyon ki lett élezve azzal, hogy sok férfi elnéző a nőkkel.......

2014. febr. 28. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!