A nőknek, lányoknak mindig hazudni kell, hogy ennyi meg annyi lánnyal voltam együtt és mindig én szakítottam, mert nem voltak elég jók nekem?
Oké de egy bizonyos kor felett már kenheted a hajadra az egészet... Én is 28 éves szűz vagyok,kinek kell egy ilyen ember? Ilyen idősen már családjuk van szinte a normális embereknek,vagy ha nem is de stabil párkapcsolatban élnek/éltek. Mi meg azt sem tudjuk hogy bak vagy nőstény.
De igen,változzunk meg. De hogy? A 3.X-hez közeledve nem sikerült,pedig mindent megtettem volna,nem sikerült,akkor eztán miért lenne jobb? Őszintén!!
Most tényleg képesek voltatok azt a következtetést levonni, hogy nem tudok megváltozni?
Ehhez csak gratulálni lehet, csomóan építő kritikát fogalmaznak meg, de az sem jó.
Ha nem tudtok megváltozni maradjatok egyedül és pont.
A kérdező és más itt lévő forever alone-ok miért azt várják, hogy mások oldják meg a problémáikat?
Komolyan erre válaszoljatok.
Nem olvastam végig az összes kommentet, de: általánosan elterjedt tévhit, hogy hogy ha mindent megtesztek egy nőért, akkor ő automatikusan belétek fog szeretni. Sok férfi tapasztalja, hogy ez nem így működik, utána meg nem érti, mi is a probléma.
A kutya ott van elásva, hogy nem gombnyomásra működünk. A szerelem nem ilyen. Nem lehet elvárni, hogy a másik beléd szeressen - ez vagy megtörténik, vagy nem, akarattól függetlenül! Az ókortól napjainkig rengetegen próbálták már megmagyarázni, miért szeret bele X ember éppen Y emberbe, és miért nem Z-be - de ez mindmáig rejtély maradt. Gyakran még az érintettek sem tudják megmagyarázni, miért lettek szerelmesek egy bizonyos személybe.
Ja és gy.k. a szerelem nem csak a nőknél működik így, hanem a férfiaknál is. Velük is előfordul, hogy egy r-anc p-cs@ba szeretnek bele, holott tudják, hogy a lány csak kihasználja őket, a kedves, szerény lányt meg, aki odavan értük, észre sem veszik. Ebben nem hibásak - ilyen a szerelem.
Jaj, de kis csecse topik ez :)
Amúgy a kérdezőnek igaza van, bár én nem hazudnék, mert kultúrembernek tartom magam, és a kultúrember olyat nem tesz. Ha viszont a hölgyemény elvárja, hogy végigkúrjam a fél falut már tizenikszévesen, anélkül, hogy ismerné a múltamat, és egyáltalán az okokat firtatná, innentől kezdve nekem nem erre a nőre van szükségem.
Ja, és ne változz meg, hiszen te sem várod el senkitől, hogy változzon. Ha nem tud elfogadni, ahogy vagy, akkó' szeva'. Sajnos igen, sokan jól rátapintottak arra, hogy a nőkkel kapcsolatban ez a kettős mérce nagyon ki lett élezve azzal, hogy sok férfi elnéző a nőkkel.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!